Smartphone > Smartphones > Samsung > Samsung Galaxy Note8 Zwart

Samsung Galaxy Note8 Zwart

Samsung Galaxy Note8 Zwart

Er werd al lang uitgekeken naar de nieuwste Samsung Galaxy Note8. De meest opvallende smartphones van de Zuid-Koreaanse fabrikant heeft een waanzinnig 6.3 inch display en beschikt over maar liefst 64 GB intern en 6 GB werkgeheugen. Met een razendsnelle processor en een ultra-intelligente S-Pen zal het toestel jou als smartphoneliefhebber een perfecte gebruikerservaring bieden.

Do bigger things

Do bigger things: dat is de wervende slogan waarmee Samsung de nieuwe Galaxy Note8 aanprijst. En terecht! Met een Infinity Display van maar liefst 6,3 inch kun je meer zien en meer doen. Het scherm is groot genoeg om meerdere vensters open te hebben én daarmee te multitasken. Ook kun je apps aan elkaar koppelen, zodat ze met één tik worden geopend.

Note8 kenmerken

  • 6.3 inch beeldscherm
  • Dubbele 12 megapixelcamera
  • 6 GB werkgeheugen
  • Draadloos opladen
  • 64 GB opslaggeheugen (uitbreidbaar)
  • Water en stofbestendig

Infinity display

Het verbluffende infinity display van de S8-serie is ook aanwezig op de nieuwste Note 8, maar dan een maatje groter voor de ultieme beeldbelevenis. Series, films of foto’s komen nu nog mooier over. Dankzij zijn dubbele camera aan de achterkant van het toestel zijn de foto’s dubbel zo indrukwekkend. Maak adembenemende foto’s, dit kan dankzij de dual capture-functie zowel in portret- als landschapsmodus met één klik.

USB-C en draadloos laden

De Galaxy Note8 heeft een IP68-certificering. Dit wil zeggen dat het getest is onder extreme weersomstandigheden. Het toestel is dus zeker bestand tegen een miezerbui. Net als de S8-serie heeft het toestel een USB-C aansluiting en beschikt het over een Fast Charging-functie zodat je je toestel extra snel kan opladen. Draadloos laden is ook een mogelijkheid met de nieuwe Galaxy Note.

Pre-order actie: Samsung DeX

Tijdens de pre-order-actie van 29-08-2017 t/m 14-09-2017 kom je in aanmerking voor de GRATIS Samsung Dex Station ter waarde van € 159,- (zolang de voorraad strekt). De Samsung Dex is een minicomputer en maakt de vertaalslag tussen jouw telefoon en een beeldscherm. Zo kan je jouw Galaxy Note8 dus voortaan als desktop gebruiken. Met deze handige accessoire zorg je ervoor dat je altijd jouw pc bij je draagt. Ideaal op de werkvloer!

Kleuropties:
Zwart Zwart  
Ook verkrijgbaar in: 
Goud Goud  

Samsung Galaxy Note8 met abonnement vergelijken

Samsung Galaxy Note8 accessoires