Smartphone > Smartphones > Samsung > Samsung Galaxy S6 128GB Zwart

Samsung Galaxy S6 128GB Zwart

Samsung Galaxy S6 128GB Zwart

De Samsung Galaxy S6 is een ultramoderne en innovatieve smartphone. Dat Samsung altijd voor de beste prestaties gaat is evident. Dat laat het met de Galaxy S6 ook zien met zijn snelle prestaties, scherpe camera, smart-functies en krachtige batterij. Het ontwerp van het toestel is echter het meest opvallend. Zo heeft het toestel een metalen rand en een glazen achterkant. Hiermee oogt het nog luxer aan ten op zichte van zijn voorgangers. Bovendien is het toestel ook nog eens slanker (van 8.1 mm naar 6.8 mm)

Specificaties van de Galaxy S6

  • Stijlvol metalen design met ultra sterk Gorilla Glass 4
  • Prachtige afbeeldingen met 16 mp en 5 mp camera met F1.9 lenzen
  • Gemakkelijk draadloos opladen en extra snel opladen.
  • Extreem snel en zuinig dankzij de 64 bit processor
  • Ultra scherp beeld dankzij 5.1 inch Quad HD Super Amoled scherm

Draadloos opladen

Tijd is kostbaar. Dat realiseert Samsung zich maar al te goed. De fabrikant is van mening dat het opladen van een smartphone veel sneller moet kunnen. Bij de Galaxy S6 is dat nu mogelijk. In 10 minuten tijd kun je je telefoon opladen voor 4 uur, en in een half uur is het toestel al 50% vol. Tijdens het event waar de Galaxy werd gepresenteerd liet de presentator zelfs zien dat het toestel twee keer zo snel oplaadt ten opzichte van de iPhone 6, een behoorlijk verschil. Draadloos opladen is bovendien ook mogelijk bij het nieuwe vlaggenschip. Zo ondersteunt het WPC- als de PMA-standaard, twee belangrijke standaarden in de accuwereld.

Galaxy S6 camera

De frontcam van de Galaxy S6 is flink verbeterd ten opzichte van zijn voorgangers. Zo is er een 5 megapixel frontcam te vinden die indrukwekkende afbeeldingen kan vastleggen, ook tijdens schemering. Er is uiteraard ook ruim aandacht besteed aan de camera aan de achterzijde. Deze heeft een 16 megapixelsensor met Optical Image Stabilisatie zodat eventuele schokkerige bewegingen worden gecorrigeerd.

Vingerafdrukscanner

Net zoals de S5 heeft de Samsung Galaxy S6 een vingerafdrukscanner meegekregen. Deze sensor is echter op meerdere vlakken verbeterd, waardoor hij veel sneller werkt dan die van de S5. De sensor zit verborgen in de Home-knop en kan met één korte aanraking uw vingerafdruk lezen. Hiermee is het vegen verleden tijd en is uw vingerafdruk sneller geïdentificeerd. Ook is het niet meer van belang onder welke hoek u uw vinger op de vingerafdrukscanner legt. De innovatieve scanner kan gebruikt worden om uw toestel te ontgrendelen, waardoor u nooit meer een code hoeft te in te voeren. Ook kan de scanner gebruikt worden om betalingen met uw smartphone goed te keuren.

Mobiel betalen met Samsung Pay

Via Samsung Pay kun je met de Galaxy S6 mobiel betalen, dit is een gebruiksvriendelijke platform voor mobiel betalen en zal later dit jaar worden geintroduceerd. Samsung Pay werkt met Near Field Communication (NFC) en Magnetic Secure Transmission (MST) en kan voor elk toestel en verkooppunt gebruikt worden. Zo lijkt draadloos betalen weer een stapje dichterbij te komen.

Wanneer is de nieuwe Galaxy op voorraad?

De Galaxy S6 zal naar verwachting rond 10 april beschikbaar zijn in Nederland

Kleuropties:
Zwart Zwart