Smartphone > Smartphones > Samsung > Samsung Galaxy S6 Edge 64GB Zwart

Samsung Galaxy S6 Edge 64GB Zwart

Samsung Galaxy S6 Edge 64GB Zwart

De Samsung Galaxy S6 Edge is technologie op het hoogste niveau. Deze unieke smartphone heeft zijn naam te danken aan de gebogen rand (edge) van het toestel. Eerder vorig jaar bracht de fabrikant al een Edge variant op de markt voor de Note serie die veelvuldig werd verkocht. De Edge technologie is extreem nuttig. Als het toestel op bureau of tafel ligt, fungeert de zijkant van het toestel als notificatiepanel zodat je nooit meer een update hoeft te missen.

Specificaties van de Galaxy S6 Edge

  • Innovatief ontwerp met gebogen scherm aan beide zijden
  • Ultra sterk door metalen body en Gorilla Glas 4
  • Prachtige foto's dankzij 16 mp en 5 mp frontcam
  • Extreem snel en zuinig door de 64 bit processor
  • Ultra scherp beeld dankzij 5.1" Quad HD Super Amoled scherm

Galaxy S6 Edge versus de Galaxy S6

Naast zijn opvallende ontwerp zijn de specificaties nagenoeg gelijk aan die van de Samsung Galaxy S6. Zo heeft het net als zijn broertje een 5.1-inch display met een pixeldichtheid van 557 ppi en een razendsnelle octacore processor. Wel is de accu van de S6 Edge net iets krachtiger en het toestel 0.2 mm dikker vergeleken met de Galaxy S6.

Uitstekende camera

De camera van de S6 Edge is van uitstekende klasse. Aan de achterkant is een 16 megapixelcamera te vinden met optical image stabilisation (OIS). Hiermee kun je de mooiste foto┬┤s maken, ook al heb je geen stabiele hand. Dankzij het uitgebreide menu met de vele camera opties kun je alleen al oneindig veel plezier halen uit deze mobiele camera.

Kleuropties:
Zwart Zwart