Smartphone > Smartphones > Samsung > Samsung B5510 Galaxy Y Pro TXT Cool Grey

Samsung B5510 Galaxy Y Pro TXT Cool Grey

Samsung B5510 Galaxy Y Pro TXT Cool Grey

De Samsung B5510 Galaxy Y Pro TXT is een Samsung smartphone met Android én QWERTY keyboard waarmee SMSen, Whatsappen en internetten een eitje wordt.

Kijkt u eens mee naar de specs van de Samsung B5510 Galaxy Y Pro TXT om meer te weten te komen wat deze smartphone voor u kan doen...

De Samsung B5510 Galaxy Y Pro TXT: alle voordelen van Google

De Samsung B5510 Galaxy Y Pro TXT heeft Android 2.3 (Gingerbread) als besturingssysteem. Wat Android Gingerbread beter maakt ten opzichte van haar voorgangers is een makkelijker te gebruiken user interface, ingebouwde SIP support (voor VOIP bellen), een verbeterde game performance en tot slot ondersteuning van de NFC technologie wat onder andere wordt gebruikt voor betalen voor parkeren via uw telefoon.

De "oude" voordelen van Android zijn er natuurlijk ook nog steeds op de Samsung B5510 Galaxy Y Pro TXT: navigeren van A naar B met Google Maps, snel iets opzoeken met de Google zoekmachine, keuze uit duizenden apps om de mogelijkheden van uw smartphone verder uit te breiden en ga zo maar door!

De Samsung B5510 Galaxy Y Pro TXT geeft u snel internet

Dankzij de ondersteuning van zowel 3G als WiFi internet kunt u razendsnel internetten met uw smartphone waar en wanneer u maar wilt. Daarnaast worden email, push email en MSN ook ondersteunt op de Galaxy Y. En hadden we u al vertelt dat Whatsappen super snel gaat dankzij het snelle internet en het QWERTY keyboard?

Wat de Samsung B5510 Galaxy Y Pro TXT nog meer kan...

De Samsung B5510 heeft tot slot een 3,15 megapixel camera, een 2.6 inch capacitief touchscreen, een optical trackpad, Bluetooth én GPS aan boord.

Kijk snel hieronder voor de goedkoopste Samsung B5510 Galaxy Y Pro TXT abonnementen!

Kleuropties:
Cool Grey Cool Grey