Smartphone > Smartphones > Samsung > Samsung S7275 Galaxy Ace 3 Metallic Black

Samsung S7275 Galaxy Ace 3 Metallic Black

Samsung S7275 Galaxy Ace 3 Metallic Black

De Samsung Galaxy Ace 3 is een zeer complete smartphone van Samsung en opvolger van de zeer succesvolle Ace 2. Kijkt u maar eens met ons mee naar de specs van de Galaxy Ace 3...

De Samsung Galaxy Ace 3: uitgerust met Android 4.2

Dankzij het Android 4.2 besturingssysteem op de Ace 3 heeft u met slechts een paar drukken op de knop toegang tot de handige Google zoekmachine, makkelijke navigatie met Google Maps, de leukste video's op YouTube en duizenden apps om uw smartphone veel interactiever mee te maken: denk aan Instagram, Angry Birds, etc.

De Galaxy Ace 3 is razendsnel

De Galaxy Ace 3 is met zijn 1,2 GHz dual core-processor nog sneller en efficiƫnter dan zijn voorganger. Geniet op het 4,0 inch grote capacitieve touchscreen van deze smartphone van al het moois dat de Ace 3 te bieden heeft.

Over moois gesproken: met de 5 megapixel camera met autofocus en LED flits kunt u mooie foto's maken van de leuke momenten in uw leven, met speciale functies als 'Sound&Shot', en 'Best Photo' haalt u nog meer uit uw bijzondere momenten.

Wat u nog meer kunt doen met de Samsung Galaxy Ace 3

De Galaxy Ace 3 is uitgerust met LTE, waardoor u gebruik kunt maken van supersnel internet via het nieuwe 4G-netwerk.

Kortom: de Samsung Galaxy Ace 3 is een must have voor elke smartphone liefhebber, dus kijk snel hieronder voor de leukste aanbiedingen van dit moment!

Kleuropties:
Metallic Black Metallic Black