Smartphone > Smartphones > Samsung > Samsung Galaxy Alpha Zwart

Samsung Galaxy Alpha Zwart

Samsung Galaxy Alpha Zwart

De Samsung Galaxy Alpha (G850F) is het meest elegante familielid van de Galaxy Serie. Over de specificaties van de Galaxy smartphones in het hoogste segment valt nooit iets op af te dingen, de innovativiteit doet van zich spreken. Het premium uiterlijk met de ultieme look & feel werd echter nog niet naar behoren ingevuld. Daar is nĂș verandering in gekomen met de Galaxy Alpha waar het primaat ligt op design. Het ontwerp van het toestel is namelijk tot in de puntjes uitgewerkt. De meest opvallende eigenschap is dat het toestel is voorzien van een aluminium frame. Het toestel heeft dan ook een stevige grip en voelt meer premium aan dan ooit tevoren.

Schitterend display en uitstekende camera

Het display van de Alpha is met 4.7-inch (1280x720 pixels) net iets compacter ten opzichte van de Galaxy S5 (5.1-inch), zijn grote broer. De Aplha draait zoals verwacht op Googles laatste Android 4.4 Kitkat wat zorgt voor een gebruiksvriendelijk menu. Voor de optimale smartphone-ervaring behoudt Samsung zijn eigen User interface zodat je kan profiteren van de unieke Samsung features zoals Quick Connect, Private Modus en Download Booster.

Snelle performance

Qua snelheid zit het ook goed met een Exynos octacore processor (1.8 GHz quadcore en een 1.3 GHz. quadcore). Het toestel heeft 32 GB intern geheugen.Het toestel heeft een krachtige - en tevens verwisselbare - 1860 mAh batterij met de Ultra PowerSave modus zodat je extra lang kan genieten van de Alpha.

Net als de Galaxy S5 is de Alpha uitgerust met vingerafdrukscanner om eenvoudig het scherm te ontgrendelen. Ook beschikt het toestel over S-Health om je gezondheid altijd op peil te houden.

12 megapixel camera

Een goede camera is uiteraard ook aanwezig. Met een uitstekende cameralens met 13 megapixels maak je zeer scherpe foto's. Dankzij de vele cameratoepassingen kun jij je creatieve brein erop los laten. Ben je een Selfie-liefhebber of maak je veel gebruik van Skype? Maak dan gebruik van de 2.1 megapixel frontcam.

Galaxy Alpha (G850F) belangrijkste specificaties

  • Premium Design met metalen frame
  • 4.7-inch HD Super AMOLED scherm
  • 12 megapixel camera met supersnelle autofocus
  • krachtige octacore processor
  • 32 GB intern geheugen
Kleuropties:
Zwart Zwart