Smartphone > Smartphones > Samsung > Samsung I8260 Galaxy Core Metallic Blue

Samsung I8260 Galaxy Core Metallic Blue

Samsung I8260 Galaxy Core Metallic Blue

De Samsung I8260 Galaxy Core is een prachtige smartphone van Samsung waar je geen genoeg van kunt krijgen.

Kijkt u maar eens met ons mee naar de specs van de Galaxy Core...

De Samsung Galaxy Core: uitgerust met Android 4.1

Dankzij het veelzijdige Android 4.1 besturingssysteem op de Galaxy Core heeft u met slechts een paar drukken op de knop toegang tot de handige Google zoekmachine, makkelijke navigatie met Google Maps, de leukste video's op YouTube en duizenden apps om uw smartphone veel interactiever mee te maken: denk aan Instagram, Angry Birds, etc.

Galaxy Core: Vol met Samsung Apps

De Samsung Galaxy Core is uitgerust met diverse Apps van Samsung die zorgen voor een unieke gebruikerservaring op de Galaxy Core: Met S Voice kunt u uw telefoon door middel van spraakopdrachten instructies geven. Daarnaast is de Galaxy Core uitgerust met Smart Stay, Smart Alert en Motion UI.

Maak schitterende foto's met de Galaxy Core

Met de 5 megapixel camera met autofocus en LED flits kunt u mooie foto's maken van de leuke momenten in uw leven, maar als u ze liever filmt dan kan dat ook dankzij de 720p (HD) mogelijkheden van deze zelfde camera!

Wat u nog meer kunt doen met de Samsung Galaxy Core

In de Galaxy Core zit een dual core processor van 1,2 Ghz die lekker snel is, 1 GB aan werkgeheugen en u kunt maar liefst 8 GB aan bestanden opslaan.

Kortom: de Samsung Galaxy Core is een must have voor elke smartphone liefhebber, dus kijk snel hieronder voor de leukste aanbiedingen van dit moment!

Kleuropties:
Metallic Blue Metallic Blue