Smartphone > Smartphones > Samsung > Samsung S5660 Galaxy Gio Dark Silver

Samsung S5660 Galaxy Gio Dark Silver

Samsung S5660 Galaxy Gio Dark Silver

De Samsung Galaxy Gio S5660 heeft als één van de Samsung smartphones in de Galaxy serie heel wat waar te maken als we kijken naar voorgangers zoals de Samsung Galaxy S, maar de Galaxy Gio doet dit gelukkig ook vrij goed.

Hoe? Er is maar één manier om erachter te komen: laten we eens kijken naar de specs van de Samsung Galaxy Gio S5660.

De Samsung Galaxy Gio: over het touchscreen en meer...

De Galaxy Gio heeft een 3,2 inch TFT capacitief touchscreen, oftewel: u kunt met één aanraking de gehele smartphone bedienen en door het samen knijpen of spreiden van uw vingers bovendien inzoomen en uitzoomen bij foto's, websites en meer.

Daarnaast kunt u, afhankelijk van uw voorkeur, in de lengte of breedte van het display werken dankzij de accelerometer met auto-rotate.

Last but not least: SMSen, mailen en surfen op het wereldwijde web met Swype tekstinvoer op de Samsung Galaxy Gio gaat gewoon veel sneller en makkelijker dan met een "normaal" toetsenbord.

Razendsnel internetten met de Samsung Galaxy Gio S5660

Met deze smartphone kunt u supersnel het laatste nieuws uit de wereld checken op Nu.nl, gadget en technologie nieuws volgen via Tweakers en al uw andere favoriete sites op eenvoudige wijze in de gaten houden via een 3G verbinding.

Maakt u liever gebruik van een lokaal WiFi netwerk om te internetten? Dat kan natuurlijk ook dankzij de ingebouwde ondersteuning van Wi-Fi 802.11 b/g/n op de Samsung Galaxy Gio.

Wat de Samsung Galaxy Gio nog meer kan

Met de 3 MP camera maakt u mooie foto's van leuke momenten, dankzij het Android besturingssysteem heeft u toegang tot duizenden apps waarmee u de mogelijkheden van uw toestel verder kunt uitbreiden of gewoon lekker kunt gamen, DNSe sound enhancement waarmee u muziek, video's en films nog mooier en beter kunt horen en ga zo maar door.

U ziet het: de Gio van Samsung heeft een heleboel in haar mars.

Wilt u na dit alles gelezen te hebben nou een Samsung Galaxy Gio kopen en/of prijzen vergelijken? Kijk dan snel hieronder voor onze Galaxy Gio acties!

Kleuropties:
Dark Silver Dark Silver