Smartphone > Smartphones > Samsung > Samsung Galaxy Mega 6.3 Zwart

Samsung Galaxy Mega 6.3 Zwart

Samsung Galaxy Mega 6.3 Zwart

De Samsung Galaxy Mega 6.3: Smartphone of tablet ? Kijkt u eens mee naar de specificaties en oordeel zelf...

Het beeldscherm van de Samsung Galaxy Mega 6.3

De Samsung Galaxy Mega is het ideale toestel voor wie zijn smartphone gebruikt als een tablet. Het grote 6,3 inch HD-beeldscherm is uitermate geschikt om mee te surfen, gamen, appen en video's te bekijken. U heeft met de Split Screen-modus de mogelijkheid om 2 schermen naast elkaar te zetten waarmee u bijvoorbeeld tegelijkertijd een video kunt bekijken en op internet kunt surfen.

De Samsung Galaxy Mega 6.3: Wel heel veel specs...

Een groot deel van de functionaliteiten die eerder geïntroduceerd zijn bij de Samsung Galaxy S4 zijn ook aanwezig bij de Samsung Galaxy Mega. Bijvoorbeeld Samsung Watch On waarmee u van uw smartphone een afstandsbediening maakt.

De Galaxy Mega 6.3 heeft Android 4.2.2 als OS

Wat betekent dat precies? Het betekent onder andere het volgende: beter gebruik van de accu van uw smartphone doordat Android uw CPU gebruik omlaag draait zodra u uw beeldscherm uitzet of vergrendelt, een veel flexibelere home screen (widgets maken plaats als u een nieuwe toevoegt of het pictogram verandert automatisch van grootte zodat er meer widgets op 1 scherm passen), Google Now vertelt u wat voor weer het is en of er files zijn voordat u naar school of werk gaat en meer. Dit alles maakt de Samsung Galaxy Mega 6.3 een super gebruiksvriendelijke smartphone en een aanrader voor elke Android fan.

Kijk daarom snel hieronder voor de goedkoopste aanbiedingen van dit moment!

Kleuropties:
Zwart Zwart