Smartphone > Smartphones > Samsung > Samsung N7100 Galaxy Note 2 Titan Gray

Samsung N7100 Galaxy Note 2 Titan Gray

Samsung N7100 Galaxy Note 2 Titan Gray

De Samsung N7100 Galaxy Note 2 is groter en beter dan haar voorganger (de Note) op allerlei manieren! Waarom? Kijkt u eens mee naar de specificaties en u komt er vanzelf achter...

De Samsung Galaxy Note 2 is twee keer zo snel

Waar de Galaxy Note een dual core processor had heeft de Note 2 van Samsung maar liefst een quad core processor die bovendien op 1,6 GHz draait (terwijl de Note op 1,4 GHz draaide).

De Note II is groter met wel heel veel specs...

Want in plaats van het 5,3 inch scherm van de Galaxy Note zit hier een 5,5 inch display op. Daarnaast kan het geheugen worden uitgebreid naar 64 GB met een micro SD kaart in plaats van 32 GB, er zit 2 GB RAM in terwijl de Note I maar 1 GB RAM heeft en ook is 4G internet mogelijk op de Note II (met behulp van de LTE technologie) terwijl de Note alleen 3G aankan.

De Galaxy Note 2 heeft Android 4.1.1 als OS

Wat betekent dat precies? Het betekent onder andere het volgende: beter gebruik van de accu van uw smartphone doordat Android uw CPU gebruik omlaag draait zodra u uw beeldscherm uitzet of vergrendeld, een veel flexibelere home screen (widgets maken plaats als u een nieuwe toevoegt of het pictogram verandert automatisch van grootte zodat er meer widgets op 1 scherm passen), Google Now vertelt u wat voor weer het is en of er files zijn voordat u naar school of werk gaat en meer. Dit alles maakt de Samsung Galaxy N7100 Note 2 een super gebruiksvriendelijke smartphone en een aanrader voor elke Android fan.

Kijk daarom snel hieronder voor de goedkoopste aanbiedingen van dit moment!

Kleuropties:
Titan Gray Titan Gray