Smartphone > Smartphones > Samsung > Samsung N9005 Galaxy Note 3 Zwart

Samsung N9005 Galaxy Note 3 Zwart

Samsung N9005 Galaxy Note 3 Zwart

De Samsung N9005 Galaxy Note 3 is de opvolger van de Galaxy Note 2. Benieuwd wat Samsung verbeterd heeft ? Kijkt u eens mee naar de specificaties en u komt er vanzelf achter...

De Samsung Galaxy Note 3 is nog makkelijker te bedienen

Waar de Galaxy Note 2 door gebruik te maken van de S-Pen een groot scala aan mogelijkheden met zich meebracht heeft Samsung dit in de Galaxy Note 3 zelfs nog weten uit te breiden. Met Air Command kan je door eenvoudig met de pen te drukken een menu oproepen om razendsnel notities te maken.

De Note 3 is groter met wel heel veel specs...

Want in plaats van het 5,5 inch scherm van de Galaxy Note 2 zit er op de Note 3 een 5,7 inch display met een Full HD-resolutie. Daarnaast zit 3 GB RAM in terwijl de Note 2 maar 2 GB RAM heeft en de camera is ge-upgrade van 8 megapixel naar 13 megapixel toe.

De Galaxy Note 3 heeft Android 4.3 als OS

Wat betekent dat precies? Het betekent onder andere het volgende: beter gebruik van de accu van uw smartphone doordat Android uw CPU gebruik omlaag draait zodra u uw beeldscherm uitzet of vergrendeld, een veel flexibelere home screen (widgets maken plaats als u een nieuwe toevoegt of het pictogram verandert automatisch van grootte zodat er meer widgets op 1 scherm passen), Google Now vertelt u wat voor weer het is en of er files zijn voordat u naar school of werk gaat en meer. Dit alles maakt de Samsung Galaxy N9005 Note 3 een super gebruiksvriendelijke smartphone en een aanrader voor elke Android fan.

Kijk daarom snel hieronder voor de goedkoopste aanbiedingen van dit moment!

Kleuropties:
Zwart Zwart