Smartphone > Smartphones > Samsung > Samsung N7505 Galaxy Note 3 Neo Zwart

Samsung N7505 Galaxy Note 3 Neo Zwart

Samsung N7505 Galaxy Note 3 Neo Zwart

De Samsung N7505 Galaxy Note 3 Neo is een iets kleinere versie van de Galaxy Note 3. Benieuwd wat Samsung veranderd heeft ? Kijkt u eens mee naar de specificaties en u komt er vanzelf achter...

Beeldscherm

Het HD-scherm van de Note 3 Neo is met 5,5 inch net wat kleiner en dus compacter dan het 5,7 inch scherm van de Note 3. Verder is de Neo vrijwel niet van zijn iets grotere broer te onderscheiden.

De Samsung Galaxy Note 3 Neo is nog makkelijker te bedienen

Waar de Galaxy Note 2 door gebruik te maken van de S-Pen een groot scala aan mogelijkheden met zich meebracht heeft Samsung dit in de Galaxy Note 3 en Neo zelfs nog weten uit te breiden. Met Air Command kan je door eenvoudig met de pen te drukken een menu oproepen om razendsnel notities te maken.

Overige specs...

De Galaxy Note 3 Neo is uitgerust met 2 GB RAM en heeft een 8 megapixel camera. De processor bestaat uit zowel een quad-core als een dual-core processor, ook wel hexacore genoemd, waardoor het toestel uitstekende prestaties levert.

De Galaxy Note 3 Neo heeft Android 4.3 als OS

Wat betekent dat precies? Het betekent onder andere het volgende: beter gebruik van de accu van uw smartphone doordat Android uw CPU gebruik omlaag draait zodra u uw beeldscherm uitzet of vergrendeld, een veel flexibelere home screen (widgets maken plaats als u een nieuwe toevoegt of het pictogram verandert automatisch van grootte zodat er meer widgets op 1 scherm passen), Google Now vertelt u wat voor weer het is en of er files zijn voordat u naar school of werk gaat en meer. Dit alles maakt de Samsung Galaxy N7505 Note 3 Neo een super gebruiksvriendelijke smartphone en een aanrader voor elke Android fan.

Kijk daarom snel hieronder voor de goedkoopste aanbiedingen van dit moment!

Kleuropties:
Zwart Zwart