Smartphone > Smartphones > Samsung > Samsung Galaxy Note Edge Zwart

Samsung Galaxy Note Edge Zwart

Samsung Galaxy Note Edge Zwart

De meest opvallende smartphone in tijden is de Samsung Galaxy Note Edge, die samen met de Galaxy Note 4 werd aangekondigd. Het 5.6-inch scherm stopt niet bij de randen, maar loopt een beetje door! Daarmee valt de Note Edge Black extreem op en zijn kijkhoeken definitief veranderd. Behalve opvallend is de Samsung Galaxy Note Edge een high-end smartphone en snel in gebruik. Met zijn Snapdragon 805 komt de Edge nooit rekenkracht tekort en is wachten vervelend tijd. Het besturingssysteem van de Galaxy Note Edge is Android 4.4 KitKat, waarbij u applicaties kunt downloaden in de Google Play Store.

Alle hoeken van de Samsung Galaxy Note Edge Black zijn interessant, want overal is wat te zien! Het scherm loopt aan de rechterkant een stuk gebogen over de rand heen, waardoor moeilijke kijkhoeken definitief niet meer voorkomen. De Samsung Galaxy Note Edge gaat daarmee de geschiedenis in als de eerste telefoon met een scherm over de bezels (de randen om een toestel) en dat stukje geschiedenis is nu beschikbaar voor consumenten! De rand van het toestel wordt gebruikt om notificaties op weer te geven, zodat deze niet meer in de weg zullen zitten bij de rest van het scherm, of om bijvoorbeeld ruimte te maken op het gewone scherm. Zo kunt u met de 16-megapixel camera met het hele beeld een preview zien van de foto, terwijl u op de rand van het scherm de knoppen van de camera zult vinden.

S-Pen

De Samsung Galaxy Note Edge Black heeft net als alle andere smartphones in de Note-serie een stylus: de S-Pen. Daarmee is het mogelijk om bijvoorbeeld de functie Smart Select te gebruiken: knip een stuk van het scherm uit en stuur het als een screenshot naar iedereen die het wil zien! Daarnaast is de S-Pen natuurlijk handig als u het scherm niet vies wilt maken met uw vingers of als u erg nauwkeurig iets aan wil klikken. Ook kan de S-Pen extra informatie weergeven als u deze vlak boven het scherm houdt. Op die manier is de stylus een waardevolle aanvulling!

Kleuropties:
Zwart Zwart