Smartphone > Smartphones > Samsung > Samsung Galaxy Note 4 N910F Zwart

Samsung Galaxy Note 4 N910F Zwart

Samsung Galaxy Note 4 N910F Zwart

De Samsung Galaxy Note 4 is de fantastische opvolger van de Note 3. Het toptoestel is nog sneller, het scherm is nóg mooier en de camera nóg beter! De Samsung Galaxy Note 4 draait vliegensvlug door de 3 quad-core processors die in het toestel zitten. Door het werkgeheugen van maar liefst 3GB kunt u zeer handig multitasken en altijd meerdere applicaties tegelijk uitvoeren. Het toestel draait op Android 4.4 KitKat en heeft een zeer gebruiksvriendelijke interface. Zo is de bediening erg eenvoudig en kun u altijd gebruik maken van de vele mogelijkheden die de Note 4 biedt. De bediening wordt zelfs nog makkelijker gemaakt door de stylus die meegeleverd wordt. Deze S Pen verhoogt het gebruiksgemak doordat u veel preciezer te werk kan gaan! Ook kunt u met de S Pen gebruik maken van handige sneltoetsen. Bovendien kunt u met de Samsung Galaxy Note 4 ook nog eens genieten van het razendsnelle 4G internet!

Prachtig scherm

Het scherm van de Galaxy Note 4 is zowaar nog mooier dan die van de Note 3. Het SAMOLED-scherm is 5.7 inch lang en heeft een resolutie van maar liefst 1440 bij 2560 pixels. Dit geeft een groot en kleurrijk beeld wat altijd haarscherp is. Door deze fantastische display kunt u ook goed films kijken op dit toestel en krijgt spelletjes spelen een hele nieuwe ervaring! Bovendien heeft dit scherm een Gorilla Glass, een laag die er voor zorgt dat uw scherm krasbestendig is. Zo kunt u zo lang mogelijk blijven genieten van de Samsung Galaxy Note 4!

Geweldige camera's

De Note 4 beschikt ook nog eens over geweldige camera's. Aan de achterkant van het toestel zit een 16 megapixel camera, waarmee u fantastische foto's maakt. Door de goede beeldstabilisatie en de autofocus zijn deze foto's altijd haarscherp! In het donker foto's maken is geen probleem, de Note 4 heeft ook een flitser. Met de 3,7-megapixel frontcam kunt u videobellen en selfies maken. De foto's die u gemaakt heeft kunt u gelijk bewerken met de S Pen stylus. Ook kunt u video's maken, in hoge 1080p kwaliteit. Zo kunt u al uw mooie momenten vastleggen!

Kleuropties:
Zwart Zwart