Smartphone > Smartphones > Samsung > Samsung I9295 Galaxy S4 Active Urban Grey

Samsung Galaxy S4 Active Urban Grey

Samsung I9295 Galaxy S4 Active Urban Grey

De Samsung Galaxy S4 Active is de waterdichte variant van de Galaxy S4. Lees hieronder meer over de specs van deze smartphone.

Samsung Galaxy S4 Active: Waterdicht

De Galaxy S4 Active is net als de Galaxy S4 voorzien van een quad-core 1,9 GHz processor en 5,0 inch full HD scherm. De S4 Active is echter ook nog eens IP67 gecertificeerd, wat betekent dat hij stofbestendig is en waterbestendig tot een diepte van 1 meter gedurende maximaal 30 minuten.

De camera van de Galaxy S4 Active

De Galaxy S4 Active bevat maar liefst twee camera’s: een 2-megapixel camera aan de voorkant waarmee u kan videobellen en aan de achterkant een 8-megapixel camera. De camera aan de achterkant heeft een dubbele LED-flitser, u kunt dus ook in donkere ruimtes perfecte foto's maken. De 8-megapixel camera heeft unieke functies meegekregen. Met Aqua Mode kunt u onder water foto’s maken en met Dual Shot maakt u met beide camera's tegelijkertijd een foto.

Kortom: De Samsung Galaxy S4 Active is de perfecte smartphone voor de iedereen die zich veel buiten bevindt. Kijk daarom snel hieronder voor de meest voordelige acties van dit moment!

Kleuropties:
Urban Grey Urban Grey