Smartphone > Smartphones > Samsung > Samsung Galaxy S5 Charcoal Black

Samsung Galaxy S5 Charcoal Black

Samsung Galaxy S5 Charcoal Black

De Samsung Galaxy S5 is de opvolger van de Galaxy S4 en op diverse punten verbeterd. Lees snel meer over de specs!

Uiterlijk van de Galaxy S5

Samsung heeft haar nieuwste vlaggenschip voorzien van een 'moderne glam-look' wat inhoudt dat de achterkant een geperforeerd patroon heeft. Het Super AMOLED scherm is 5,1 inch groot met Full HD resolutie. Samsung heeft de behuizing ook waterdicht en stofbestendig gemaakt, waardoor je de S5 nu echt overal kunt gebruiken. Waterschade is verleden tijd !

De camera van de Samsung Galaxy S5

De Galaxy S5 heeft een 16 megapixel camera (5312 x 2988 pixels) welke razendsnel is. Binnen 0,3 seconde stelt de camera scherp. Je kunt een bepaald gebied scherpstellen de achtergrond laten vervagen. Ook de video is onder handen genomen met een hogere resolutie. Met de camera kunt u prachtige, kleurrijke foto's en video's kunt maken. Zo kunt u tegelijkertijd HD video opnemen en foto's maken bijvoorbeeld.

De Samsung Galaxy S5: Snelheidsmonster...

De S5 van Samsung heeft een Quad-core 2.5 GHz Snapdragon 801 processor en 2 GB aan RAM geheugen wat betekent niet of nauwelijks last hebben van laadtijden, heel veel tegelijk kunnen doen (multi-tasken) en lekker gamen met apps.

De Samsung Galaxy S5 heeft Android 4.4.2 (KitKat)

Android 4.4.2 op de Galaxy S5 betekent een mooier uitziend, gebruiksvriendelijkere bediening en home screen waar u apps en functies op kunt zetten. Het betekent ook snel kunnen reageren op binnenkomende gesprekken via voorgeprogrammeerde handelingen, een sterk verbetere bediening van de smartphone met uw stem en meer.

Scroll door tekst heen met uw ogen!

Dankzij de revolutionaire Smart scroll technologie kunt u met behulp van alleen uw ogen door een tekst heen scrollen. Handig toch ?

En niet te vergeten...

Tenslotte beschikt de Galaxy S5 ook over een vingerafdruksensor, wat de beveiliging van dit toestel optimaal maakt. Ook heeft de S5 een hartslagmeter, de gegevens hiervan worden opgeslagen in de S Health-app. Zo kunt u uw gezondheid goed in de gaten houden !

Kortom: de Samsung Galaxy S5 is van alle markten thuis en een aanrader voor de smartphone liefhebber (en zeker voor de Samsung fan). Kijk daarom snel hieronder voor de meest voordelige acties van dit moment!

Kleuropties:
Charcoal Black Charcoal Black  
Ook verkrijgbaar in: 
Shimmery White Shimmery White  
Electric Blue Electric Blue  
Copper Gold Copper Gold  

Samsung Galaxy S5 met abonnement vergelijken

Samsung Galaxy S5 accessoires