Smartphone > Smartphones > Samsung > Samsung Galaxy S5 Mini Charcoal Black

Samsung Galaxy S5 Mini Charcoal Black

Samsung Galaxy S5 Mini Charcoal Black

Met de Samsung Galaxy S5 Mini heeft ook de Samsung Galaxy S5 nu een klein broertje. Uiteraard heeft de S5 Mini veel weg van zijn grotere broer!

Uiterlijk van de Galaxy S5 Mini

Ook de S5 Mini is door Samsung voorzien van een 'moderne glam-look' wat inhoudt dat de achterkant een geperforeerd patroon heeft. Het Super AMOLED scherm is 4,5 inch groot met net geen Full HD resolutie. Samsung heeft de behuizing ook waterdicht en stofbestendig gemaakt, waardoor je de S5 Mini nu echt overal kunt gebruiken. Waterschade is verleden tijd !

De camera van de Samsung Galaxy S5 Mini

De Galaxy S5 Mini heeft een 8 megapixel camera (3264 x 2448 pixels) welke razendsnel is. Binnen 0,3 seconde stelt de camera scherp. Je kunt een bepaald gebied scherpstellen de achtergrond laten vervagen. Ook de video is onder handen genomen met een hogere resolutie. Met de camera kunt u prachtige, kleurrijke foto's en video's kunt maken. Zo kunt u tegelijkertijd HD video opnemen en foto's maken bijvoorbeeld.

De Samsung Galaxy S5 Mini: Nog steeds razendsnel

De S5 Mini van Samsung heeft een Quad-core 1.4 GHz processor en 1,5 GB aan RAM geheugen wat betekent niet of nauwelijks last hebben van laadtijden, heel veel tegelijk kunnen doen (multi-tasken) en lekker gamen met apps.

De Samsung Galaxy S5 Mini heeft Android 4.4.2 (KitKat)

Android 4.4.2 op de Galaxy S5 Mini betekent een mooier uitziend, gebruiksvriendelijkere bediening en home screen waar u apps en functies op kunt zetten. Het betekent ook snel kunnen reageren op binnenkomende gesprekken via voorgeprogrammeerde handelingen, een sterk verbetere bediening van de smartphone met uw stem en meer.

En niet te vergeten...

Tenslotte beschikt de Galaxy S5 Mini ook over een vingerafdruksensor, wat de beveiliging van dit toestel optimaal maakt. Ook heeft de S5 Mini een hartslagmeter, de gegevens hiervan worden opgeslagen in de S Health-app. Zo kunt u uw gezondheid goed in de gaten houden !

Kortom: de Samsung Galaxy S5 Mini is van alle markten thuis en een aanrader voor de smartphone liefhebber (en zeker voor de Samsung fan). Kijk daarom snel hieronder voor de meest voordelige acties van dit moment!

Kleuropties:
Charcoal Black Charcoal Black  
Ook verkrijgbaar in: 
Shimmery White Shimmery White  

Samsung Galaxy S5 Mini met abonnement vergelijken

Samsung Galaxy S5 Mini accessoires