Smartphone > Smartphones > Samsung > Samsung Galaxy S6 Edge Plus Zwart

Samsung Galaxy S6 Edge Plus Zwart

Samsung Galaxy S6 Edge Plus Zwart

Na vier generaties Galaxy Note is het de Samsung Galaxy S6 Edge Plus die de ultieme phablet vertegenwoordigt in Nederland. De S6 Edge Plus is het vervolg van de eerder aangekondigde S6 Edge, maar dan een maatje groter. Zo heeft de Edge Plus een 5.7-inch Super Amoled display. Verder heeft het meer RAM geheugen en enkele nieuwe features vergeleken met zijn kleinere broertje. Belangrijkste specificaties Galaxy S6 Edge Plus

  • Zeer helder 5.7-inch display (2560x1440 pixels)
  • Razendsnelle 64-bits octacore processor
  • 32 GB intern geheugen
  • 4 GB RAM geheugen
  • 16 megapixelcamera

Geweldige camera

De prestaties van Samsungs nieuwe phablet zijn nauwelijks te overtreffen. Om te beginnen is de camera van de Plus meer dan interessant. Met de 16 megapixelcamera aan de achterkant - inclusief beeldstabilisatie - kan je schitterende plaatjes vastleggen. De camera aan de voorkant is eveneens van hoge kwaliteit met breedhoeklens en 5 megapixels.

Sneller dan het licht

Bij een hoogwaardige smartphone of phablet hoort ook een processor met veel power. Dat is bij de Galaxy S6 Edge Plus dan ook zeker het geval. Zo beschikt het over een 64 bit octacore processor. Ook voor snel internet ben je aan het juiste adres. Deze smartphone ondersteunt namelijk 4G voor de ultieme internetsnelheid (categorie 6 en 9).

Unieke toepassingen

Een geweldige uitvinding is de vingerafdrukscanner waarmee je het toestel eenvoudig kan unlocken. Het intypen van je wachtwoord is hiermee passé geworden, tenzij je hier uiteraard de voorkeur aan geeft. Een andere leuke nieuwe toevoeging aan de Edge Plus is de App Edge, zo kun je aan de rechterkant van het scherm snelkoppelingen instellen. Hierbij kan je zelf kiezen of je een applicaties of een contactpersoon selecteert. Snel schakelen gekoppeld aan je eigen voorkeur, wel zo handig. Ook is het opladen verbeterd. Zo kan het toestel binnen 130 minuten volledig worden opgeladen.

Kleuropties:
Zwart Zwart  
Ook verkrijgbaar in: 
Goud Goud  

Samsung Galaxy S6 Edge Plus met abonnement vergelijken

Samsung Galaxy S6 Edge Plus accessoires