Smartphone > Smartphones > Samsung > Samsung Galaxy S7 Zwart

Samsung Galaxy S7 Zwart

Samsung Galaxy S7 Zwart

De Galaxy S7 is stof- en spatwaterdicht. Dat is één van de vele nieuwe features van Samsungs topsmartphone. De strakke “look & feel” van zijn voorganger blijft behouden. Een andere nieuwe toevoeging ten opzichte van de Galaxy S6 is het MicroSD-slot voor extra geheugen tot maximaal 200GB.

Belangrijkste eigenschappen Galaxy S7

5.1-inch QHD-scherm Stof- & spatwaterdicht Superieure camera voor perfecte foto’s Grotere batterijcapaciteit MicroSD-slot, tot 200 GB extra opslagruimte Spatwaterdicht: fijn om te weten

Dankzij de IP68-certificering is het toestel stof- en spatwaterdicht. Daarmee kan het toestel volgens de fabrikant 30 minuten tot 1,5 meter onder water. Het is vooral fijn om te weten dat je je geen zorgen hoeft te maken als je buiten een telefoongesprek voert en plots begint te regenen.

Camera om trots op te zijn

De Samsung Galaxy S7 heeft een 12 megapixelcamera. Het is voorzien van een dual-pixel, wat zorgt voor een snellere autofocus met scherpe en heldere foto’s als eindresultaat. Door de grotere pixels (1.4um) in combinatie met de f/1.7-lens komen de foto’s - zelfs in donkere omstandigheden - levensecht over.

Meer batterij, meer plezier

Steeds meer wordt er verlangt van een smartphone. Ook daar is de Zuid-Koreaanse smartphonefabrikant zich van bewust. Daarom is de Galaxy S7 uitgerust van een nog betere accu, zodat je het toestel minder vaak hoeft op te laden. Het laden gaat bovendien ook nog sneller.

Kleuropties:
Zwart Zwart  
Ook verkrijgbaar in: 
Wit Wit  
Goud Goud  

Samsung Galaxy S7 met abonnement vergelijken

Samsung Galaxy S7 accessoires