Smartphone > Smartphones > Samsung > Samsung Galaxy S7 Edge Goud

Samsung Galaxy S7 Edge Goud

Samsung Galaxy S7 Edge Goud

Samsung brengt met de Galaxy S7 Edge een nieuwe smartphone op de markt met een 5.5-inch dual-edge display. Het is de eerste Galaxy Edge-variant dat ook nog eens spatwaterdicht is met een IP68-certificering. De Edge behoudt het innoverende ontwerp met een licht gebogen scherm waardoor enkele toepassingen aan de zijkant zijn af te lezen.

Belangrijkste eigenschappen Galaxy S7 Edge

  • Superieure camera voor ultieme foto's, zelfs bij weinig licht
  • 5.5-inch display
  • Stof- & spatwaterdicht
  • Grotere batterijcapaciteit & sneller lader
  • MicroSD-slot tot 200 GB

S7 Edge camera

De camera van de Galaxy S7 Edge is verbeterd ten opzichte van zijn voorganger met een nog beter eindresultaat. De S7 Edge heeft een dual-pixel voor een snellere autofocus. De grotere pixels (1.4 um) en speciale f/1.7-lens zorgen ervoor dat je zelfs bij weinig licht schitterende foto's kunt maken.

Galaxy S7 Edge accu

Dankzij de krachtige batterij haal je meer uit je S7 Edge. Gebruik je het toestel intensief? Dan halen de meeste smartphones tegenwoordig het einde van de dag niet. Dat is met de S7 Edge wel anders. Zo is de batterijcapaciteit uitgebreid tot 3600 mAh. Een andere mooie functie is de fastcharge-functie zodat je het toestel in een mum van tijd weer hebt opgeladen. Opladen kan ook draadloos met de beschikbare QI Wireless Fast Charger.

Gratis Gear VR Lite

Bij een pre-order in de periode van 21 februari t/m 10 maart 2016 ontvang je een gratis Gear VR. Deze kun je aanvragen via de site van Samsung. Vul het online aanmeldformulier in en upload de bestelbon uiterlijk 24 maart 2016

Kleuropties:
Goud Goud  
Ook verkrijgbaar in: 
Wit Wit  
Zwart Zwart  

Samsung Galaxy S7 Edge met abonnement vergelijken

Samsung Galaxy S7 Edge accessoires