Smartphone > Smartphones > Samsung > Samsung S5570 Galaxy Mini Grey

Samsung S5570 Galaxy Mini Grey

Samsung S5570 Galaxy Mini Grey

De Samsung Galaxy Mini S5570 Grey lijkt op het eerste gezicht een simpele, goedkope telefoon, maar schijn bedriegt! De Galaxy Mini heeft namelijk allerlei functionaliteit in huis waardoor deze smartphone absoluut niet onder doet voor andere smartphones.

Bewijs nodig? Laten we dan snel eens kijken naar de mogelijkheden van de Galaxy Mini...

Razendsnel internetten en (push) emailen

Met deze smartphone kunt u vliegensvlug online zijn én surfen op het internet dankzij de HSDPA verbinding die gemakkelijk tot wel 7,2 Mbps aankan. En is internetten via Wifi nou meer iets voor u? Ook dat is geen probleem, dankzij de ingebouwde ondersteuning van WiFi (Wi-Fi 802.11 b/g/n).

Email is daarnaast ook eenvoudig in te stellen, nóg eenvoudiger te gebruiken en bovendien erg snel. En oja, hadden we u al verteld dat push email ook werkt op uw toekomstige Galaxy Mini?

Maar er is meer...

Ook leuk: DNSe geluidsverbetering

Dankzij de DNSe technologie kunt u iedereen met wie u belt beter verstaan en bovendien klinkt alle muziek nummers die u op uw telefoon afspeelt een stuk natuurlijker, voller en gewoon veel mooier. Muziek, radio of naar uw gesprekspartner tijdens het bellen luisteren wordt een plezier op deze Samsung Galaxy Mini.

De voordelen van Google's Android besturingssysteem

Op deze Samsung saat Android versie 2.2, ook wel Froyo genaamd. Android is een open source besturingssysteem wat betekent dat programmeurs wereldwijd constant het systeem sneller, beter en efficiënter proberen te maken.

Ook betekent het dat u toegang heeft tot alle bekende Google diensten met alle voordelen die hier bij horen: Google Maps voor gemakkelijk de weg vinden, winkels vinden, inzoomen tot op straatniveau, enz., Google Search voor als u iets wilt opzoeken op het internet, Gmail, YouTube en ga zo maar door.

Tot slot laten de vele apps in de Android Market u de mogelijkheden van uw toestel betaalt of gratis nog verder uitbreiden. Handig toch?

Twijfelt u daarom niet langer meer en ga in op onze Galaxy Mini actie, want een S5570 van Samsung kopen is tegenwoordig heel goedkoop!

Kleuropties:
Grey Grey