Smartphone > Smartphones > Samsung > Samsung I5510 Galaxy 551 Zwart

Samsung I5510 Galaxy 551 Zwart

Samsung I5510 Galaxy 551 Zwart

De Samsung I5510 Galaxy 551 , ook wel de Samsung Galaxy 551 genoemd, biedt u een waar arsenaal aan technische hoogstandjes waarmee een smartphone hebben en gebruiken nog nooit zo leuk is geweest! Waarom? Laten we eens uitgebreid gaan kijken naar de specs...

Het Android Froyo voordeel

Dankzij het open source besturingssysteem van Google, Android 2.2 Froyo genaamd, kunt u met uw I5510 Galaxy van Samsung toegang krijgen tot de Android Market. De Android Market is een gigantische virtuele marktplaats waar meer en meer applicaties voor uw telefoon op staan die de mogelijkheden van uw telefoon verder uitbreiden. Te denken valt dan aan applicaties voor Twitter, Facebook, productiviteit, muziek, games en ga zo maar door.

Maar Android Froyo stelt u bijvoorbeeld ook in staat om applicaties over-the-air te updaten. Synchroniseren via uw computer zoals met de iPhone is dus niet helemaal meer nodig!

Trouwens: Froyo op uw Samsung I5510 Galaxy 551 kan tevens gebruikt worden voor USB tethering. Wat betekent dat? Dat u uw telefoon kunt gebruiken als een mobiele wifi hotspot als u dat wilt. Maar deze Samsung kan nog veel meer, dus laten we eens ever verder kijken...

Navigeren? Internetten? Emailen? Sociale netwerken? Check!

Met deze gsm kunt u met slechts een paar drukken op de knoppen navigeren van A naar B en u zult merken dat u zonder problemen in 1 keer naar uw bestemming reist.

En wilt u razendsnel internetten met uw Galaxy 551 van Samsung? Dat kan ook dankzij de ondersteuning van HSDPA internet tot wel 7,2 Mbps. Emailen gaat trouwens net zo snel: het is makkelijk in te stellen en nieuwe mails zijn in een paar tellen ontvangen en verstuurd. Gebruik maken van push email gaat trouwens net zo makkelijk en vlug!

Contact houden met al uw volgers en vrienden op Facebook, Twitter, Hyves en ga zo maar door is bovendien een eitje: dankzij integratie met sociale netwerk sites kunt u op de meest populaire netwerken direct vanaf uw telefoon een bericht posten of op een bericht reageren.

Maar is onze grote vriend Google ook van de partij? Ja hoor: u heeft direct vanaf uw Samsung i5510 Galaxy toegang tot Google Search, Google Maps, Gmail en Youtube en kunt dus met 1 druk op de kop gebruik make van deze leuke en handige diensten. Wat wilt u nou nog meer?

Zit er ook nog een camera op?

Jazeker, namelijk een 3,15 megapixel camera waarmee u mooie foto's maakt van al die mooie momenten in uw leven die u het liefst voor eeuwig wilt vastleggen op de foto.

Kortom: deze telefoon bedient u op uw wenken waar u hem ook maar voor wilt gebruiken, elke keer weer.

Twijfelt u daarom niet meer en ga direct in op onze Samsung I5510 Galaxy 551 aanbieding, want het kost slechts een minuutje van uw tijd om de Galaxy 551 te bestellen via ons!

Kleuropties:
Zwart Zwart