Smartphone > Smartphones > Samsung > Samsung I8160 Galaxy Ace 2 Zwart

Samsung I8160 Galaxy Ace 2 Zwart

Samsung I8160 Galaxy Ace 2 Zwart

De Samsung I8160 Galaxy Ace 2 is een prachtige smartphone van Samsung want deze telefoon is volgepropt met de nieuwste technische hoogstandjes.

Kijkt u maar eens met ons mee naar de specs van de Galaxy Ace 2...

De Samsung Galaxy Ace 2: uitgerust met Android 2.3

Dankzij het Android 2.3 besturingssysteem op de Ace 2 heeft u met slechts een paar drukken op de knop toegang tot de handige Google zoekmachine, makkelijke navigatie met Google Maps, de leukste video's op YouTube en duizenden apps om uw smartphone veel interactiever mee te maken: denk aan Instagram, Angry Birds, etc.

De Galaxy Ace 2 heeft ook een super touchscreen

Met het 3,8 inch grote capacitieve touchscreen van deze smartphone kunt u al uw foto's, apps, video's en meer haarscherp, kleurrijk en haast levensecht terugzien.

Over foto's gesproken: met de 5 megapixel camera met autofocus en LED flits kunt u mooie foto's maken van de leuke momenten in uw leven, maar als u ze liever filmt dan kan dat ook dankzij de 720p (HD) mogelijkheden van deze zelfde camera!

Wat u nog meer kunt doen met de Samsung Galaxy Ace 2

In de Galaxy Ace 2 zit een dual core processor (800 MHz) die dingen snel kan laden, de innovatieve TouchWiz 3.0 interface voor ultieme gebruiksvriendelijkheid en meer.

Kortom: de Samsung I8160 Galaxy Ace 2 is een must have voor elke smartphone liefhebber, dus kijk snel hieronder voor de leukste aanbiedingen van dit moment!

Kleuropties:
Zwart Zwart