Smartphone > Smartphones > Samsung > Samsung I8350 Omnia W Zwart

Samsung I8350 Omnia W Zwart

Samsung I8350 Omnia W Zwart

De Samsung i8350 Omnia W is een state of the art Microsoft Windows Phone 7.5 Mango smartphone die u op uw wenken bedient. Waarom?

Kijkt u maar eens mee naar de specificaties van de Samsung i8350 Omnia W en ontdek waarom...

De Samsung i8350 Omnia W: nu mét Super AMOLED touchscreen

De Samsung i8350 Omnia W is uitgerust met een 3.7 inch (480 x 800 pixels) capacitief Super AMOLED touchscreen die tot wel 16 miljoen kleuren (!) weergeeft. Daarnaast zit er een gyro sensor in die nauwkeurig waarneemt wanneer u de smartphone kantelt (heel handig voor bij games), een proximity sensor waardoor het beeldscherm uitgaat als u het bij uw oor houdt (zodat u voorkomt dat u op knoppen drukt met uw oor) en meer.

Microsoft Windows Phone 7.5 Mango op de i8350 Omnia W

Windows Phone 7.5 op de Samsung I8350 Omnia W is misschien zelfs beter dan iOS 5 van de iPhone en Android 2.3 van Google en niet alleen vanwege de software. Het is namelijk het beste van beide werelden: de vele verschillende phones van Android en de controle over de software van Apple.

Erg leuk aan Windows Phone 7.5 Mango zijn de live tiles op het startscherm. Met deze tiles is het mogelijk om specifieke informatie van een app te "binden" aan het startscherm, waardoor u bijvoorbeeld de huidige reis met de trein kunt laten weergeven!

Daarnaast kunt u met Mango op de Samsung I8350 Omnia W ook multi-tasken, waardoor u bijvoorbeeld op de achtergrond muziek van Spotify kunt afspelen terwijl u bezig bent met andere dingen. Handig toch?

Wat de Samsung I8350 Omnia W nog meer kan...

Op de I8350 Omnia W zit een 5 megapixel camera waarmee u scherpe foto's én HD video's (720P) kunt maken. Daarnaast is er met een interne opslagcapaciteit van 8GB meer dan genoeg ruimte voor heel veel foto's, video's en een aantal films. Tot slot zijn de "basis functies" als 3G en WiFi internet, GPS, email, threaded view SMS en dergelijke uiteraard aanwezig op de Samsung I8350 Omnia W!

Kortom: kijk snel hieronder voor de voordeligste aanbiedingen.

Kleuropties:
Zwart Zwart