Smartphone > Smartphones > Samsung > Samsung I9000 Galaxy S Zwart

Samsung I9000 Galaxy S Zwart

Samsung I9000 Galaxy S Zwart

De Samsung Galaxy S is een 4 inch touchscreen toestel van Samsung met Android OS als besturingsysteem.

Bluetooth 3.0
Een uniek item van de Samsung Galaxy S is Bluetooth 3.0. Hiermee is dit het tweede toestel met deze nieuwe techniek. Bluetooth 3.0 is aanzienlijk sneller dan Bluetooth 2. Eenmaal verbonden met een ander Bluetooth apparaat gaat het verzenden van bestanden via WiFi. Op deze manier is een bestand vele malen sneller op zijn bestemming, en wordt de accu beter gespaard. Natuurlijk kunt u de Samsung i9000 ook verbinden met apparaten die nog beschikken over Bluetooth 2 of Bluetooth 1.

Android OS
Op de Samsung Galaxy S draait op moment nog op Android 2.1, maar wordt binnenkort naar Android 2.2 ge-update. Hierdoor wordt Android nog sneller, en presteert het vooral grafisch nog beter. Dit betekend overigens niet dat het nu slecht presteert. In tegendeel juist, maar deze ontwikkelingen beloven wat voor de toekomst! Verder kunt u met de Samsung Galaxy S alles wat een Android telefoon ook kan, apps downloaden, social networks, e-mail, internet, navigatie, etcetera.

Super AMOLED
Het scherm op de Samsung Galaxy S is er niet zomaar één. Het toestel heeft een Super AMOLED scherm van maar liefst 4 inch. Met dit grote scherm kunt u dus uitstekend films kijken in de trein. De Super AMOLED techniek zorgt ervoor dat kleuren nog beter en natuurgetrouw worden weergegeven. Naast dit voordeel, wordt er ook beter omgegaan met accu capaciteit, dus een langere accuduur.

SWYPE
De Samsung Galaxy S beschikt standaard over een nieuwe manier van teksinvoer. SWYPE. Met SWYPE typt u niet meer op het scherm, maar veegt u met uw vinger over de toetsen. Vervolgens maakt SWYPE hier een woord van. Werkt SWYPE? Wijzelf hebben het getest. Aan het begin is het even wennen, maar daarna werkt het uitstekend, en zelfs nog sneller dan T9, ook met QWERTY.

Wat kan de Samsung Galaxy S nog meer?
Supersnel internet is ook geen enkel probleem voor de Samsung I9000 Galaxy S. Via WiFi (ook n-protocol) of HSDPA heeft u binnen enkele seconde een hele webpagina ingeladen. Voor Android zijn ook diverse navigatiesoftware te verkrijgen, dus dit toestel is ook als volledig navigatiesysteem te gebruiken.

Kleuropties:
Zwart Zwart