Smartphone > Smartphones > Samsung > Samsung I9000 Galaxy S Zwart

Samsung I9000 Galaxy S + Fuji FinePix JV150 Zwart

Samsung I9000 Galaxy S Zwart

De Samsung Galaxy S is één van de meest populaire Samsung smartphones en dat is niet zo gek ook, want de Galaxy S kan heel veel...

Wat dan precies? Laten we snel kijken naar de specificaties van dit toestel!

De Samsung Galaxy S geeft u de voordelen van Android

U kunt met de Samsung Galaxy S alles wat een Android telefoon ook kan: apps downloaden, contact houden met vriend en vijand via één van de vele social networks (Facebook, Twitter, etc.), e-mail, internet, navigatie, etcetera.

Samsung Galaxy S met Super AMOLED

Het scherm op de Samsung Galaxy S is er niet zomaar één. Het toestel heeft een Super AMOLED scherm van maar liefst 4 inch. Met dit grote scherm kunt u dus uitstekend films kijken in de trein. De Super AMOLED techniek zorgt ervoor dat kleuren nog beter en natuurgetrouw worden weergegeven. Naast dit voordeel, wordt er ook beter omgegaan met accu capaciteit, dus een langere accuduur.

SWYPE op de Samsung i9000 Galaxy S

De Samsung Galaxy S beschikt standaard over een nieuwe manier van teksinvoer. SWYPE. Met SWYPE typt u niet meer op het scherm, maar veegt u met uw vinger over de toetsen. Vervolgens maakt SWYPE hier een woord van. Werkt SWYPE? Wijzelf hebben het getest. Aan het begin is het even wennen, maar daarna werkt het uitstekend, en zelfs nog sneller dan T9, ook met QWERTY.

Wat kan de Samsung Galaxy S nog meer?

Supersnel internet is ook geen enkel probleem voor de Samsung I9000 Galaxy S. Via WiFi (ook n-protocol) of HSDPA heeft u binnen enkele seconde een hele webpagina ingeladen. Voor Android zijn ook diverse navigatiesoftware te verkrijgen, dus dit toestel is ook als volledig navigatiesysteem te gebruiken.

Let op: u krijgt nu tijdelijk een Fuji FinePix JV150 camera bij de Galaxy S. Deze 14 megapixel (!) camera van Fuji laat u haarscherpe foto's maken van de mooiste momenten in uw leven. Kijk dus snel hieronder om een abonnement te vinden dat bij u past en u heeft de Galaxy S én de Fuji camera zo snel mogelijk in huis.

Kleuropties:
Zwart Zwart