Smartphone > Smartphones > Samsung > Samsung I9001 Galaxy S Plus Zwart

Samsung I9001 Galaxy S Plus Zwart

Samsung I9001 Galaxy S Plus Zwart

De grote hit van 2010 keert terug: De Samsung I9001 Galaxy S Plus Na het wereldwijde succes van de Galaxy S komt Samsung nu met een waardige opvolger die zijn Plus zeker waar maakt.

Dit toestel is qua uiterlijk identiek aan zijn voorganger, maar onder de motorkap is er enorm veel veranderd. Zo beschikt deze Samsung smartphone over een nieuwe krachtigere processor, is de accu een stuk verbeterd en wordt hij standaard geleverd met de nieuwste versie van het Android besturingssysteem, Gingerbread genaamd. In deze review nemen we de belangrijkste kenmerken van deze nieuwe Samsung telefoon onder de loep.

Samsung Touchwiz interface

De Samsung Galaxy S Plus is voorzien van de bekende Touchwiz interface. Deze software van Samsung zorgt ervoor dat u deze smartphone met meer gemak dan ooit kunt bedienen. Bepaal zelf de indeling van het menu zodat alle apps die u belangrijk vindt heel simpel met 1 klik te openen zijn. Nieuwe apps kunt u trouwens downloaden vanuit de Android marketplace. Duizenden leuke en handige toepassingen staan hier voor u klaar!
Ook erg handig is de Samsung Media Widget. Hiermee krijgt u direct toegang tot enkele veelgebruikte applicaties zoals Youtube, Twitter, maar ook weer&verkeer, uitzending gemist en nog veel meer.

internet en navigatie op de Galaxy S Plus

Uiteraard beschikt de Samsung Galaxy S Plus over alle moderne verbindingsmodelijkheden die u zich maar kunt bedenken: HSDPA en Wireless Lan voor altijd en overal razendsnel mobiel internetten, ingebouwde GPS zodat u nooit meer de weg kwijt raakt en Bluetooth voor bijvoorbeeld handsfree bellen achter het stuur.

Super Amoled beeldschem

De Galaxy S Plus is voorzien van een Super Amoled touchscreen van 4 inch. Met zijn 16 miljoen kleuren bekijkt u haarscherp foto's of zelfs complete speelfilms. De Super Amoled technologie zorgt ervoor dat zelfs bij vol daglicht het beeldscherm van de Galaxy S Plus nog steeds goed leesbaar is. Ideaal dus wanneer u het beeldscherm van dit toestel in de buitenlucht wilt gebruiken voor de ingebouwde digitale camera. De maximale resolutie van deze camera is trouwens 5 megapixel dus neem de Samsung Galaxy S Plus mee op reis en u heeft geen andere digitale fotocamera meer nodig.

Heeft u vragen over deze Samsung telefoon? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice en wij helpen u graag verder.

Overtuigd van de prestaties van deze alleskunner? Bekijk dan snel hieronder alle Samsung Galaxy S Plus aanbiedingen van dit moment, los of in combinatie met een GSM abonnement.

Kleuropties:
Zwart Zwart