Smartphone > Smartphones > Samsung > Samsung i9010 Galaxy S Giorgio Armani Zwart

Samsung i9010 Galaxy S Giorgio Armani Zwart

Samsung i9010 Galaxy S Giorgio Armani Zwart

De Samsung i9010 Galaxy S Giorgio Armani is een 4 inch touchscreen toestel van Samsung met Android OS als besturingsysteem, die nét een tikkeltje verbeterd is op meerdere fronten ten opzichte van haar voorganger... de "normale" Galaxy S.

Op wat voor manieren is de Galaxy S Giorgo Armani dan verbeterd? Goede vraag! Laten we snel eens naar de antwoorden kijken:

  • -Het interne geheugen is uitgebreid naar 16 GB
  • -Standaard geleverd met een nieuwere versie van Android (2.2)
  • -Mooier, eleganter ontwerp dan de "normale" Galaxy S

En dan zijn er nog de vele voordelen die de Samsung Galaxy S u ook biedt. Voordelen zoals Android als besturingssysteem.

Android OS: sociaal, snel en toegang tot apps hebben
Op de Samsung Galaxy S Giorgo Armani draait op moment Android 2.2. Hierdoor is uw telefoon sneller, en presteert het vooral grafisch beter dan andere mobiele telefoons.

Verder kunt u met de Samsung i9010 Galaxy S alles wat een Android telefoon ook kan, zoals apps downloaden, social networks, e-mail, internet, navigatie, etcetera.

Sneller bestanden sturen met Bluetooth 3.0
Dankzij Bluetooth 3.0 kunt u, als u eenmaal verbonden bent met een ander Bluetooth apparaat, vele malen sneller bestanden verzenden via WiFi. Bestanden zoals uw favoriete nummer of die ene ringtone bijvoorbeeld! Dankzij Bluetooth 3.0 is een bestand vele malen sneller op zijn bestemming, en wordt de accu beter gespaard. Natuurlijk kunt u de Samsung i9010 ook verbinden met apparaten die nog beschikken over Bluetooth 2 of Bluetooth 1.

Films kijken was nog nooit zo leuk, dankzij Super AMOLED!
Het scherm op de i9010 Galaxy S is er niet zomaar één. Het toestel heeft een Super AMOLED scherm van maar liefst 4 inch. De Super AMOLED techniek zorgt er tevens voor dat kleuren nog beter en natuurgetrouwer worden weergegeven. Naast dit voordeel, wordt er ook beter omgegaan met accu capaciteit, dus een langere accuduur. Kortom: film kijken is een lust voor het oog met deze smartphone.

Sneller mail en SMS tikken dan ooit tevoren, met SWYPE
De Galaxy S Giorgo Armani beschikt standaard over een nieuwe manier van tekstinvoer: SWYPE. Met SWYPE typt u niet meer op het scherm, maar veegt u met uw vinger over de toetsen. Het is even wennen, maar uiteindelijk vele malen sneller dan "normaal" mails en SMSjes tikken.

Wat kan de Samsung Galaxy S nog meer?
Supersnel internet is ook geen probleem op deze Samsung. Via WiFi of 3G heeft u binnen enkele seconden een hele webpagina geladen. Handig toch?

Maak daarom vandaag nog gebruik van onze Samsung Galaxy S Giorgo Armani actie, want bestellen bij ons kost slechts een minuutje van uw tijd en op = op!

Kleuropties:
Zwart Zwart