Smartphone > Smartphones > Samsung > Samsung I9100 Galaxy S II Zwart

Samsung I9100 Galaxy S II Zwart

Samsung I9100 Galaxy S II Zwart

De Samsung I9100 Galaxy S II is de opvolger van de super populaire I9000 Galaxy S van Samsung en dat belooft natuurlijk veel goeds! Laten we dus gelijk gaan kijken naar wat deze smartphone allemaal precies kan...

De voordelen van Super AMOLED Plus op de Galaxy S II

Het 4.3 inch grote display van de I9100 is niet alleen gemaakt van Gorilla Glass en dus erg krasbestendig, maar het is daarnaast ook nog eens een Super AMOLED Plus capacitief touchscreen. Dit wel zeggen dat het beeldscherm zuiniger is (qua accu verbruik) dan de vroegere Super AMOLED beeldschermen, mooier en scherper beeld weergeeft en ook nog eens feller is dan die van bijvoorbeeld de I9000 Galaxy S.

De Samsung Galaxy S 2 heeft een camera van de bovenste plank

Want dankzij de 8 megapixel camera (3264 x 2448 pixels) met autofocus, LED flits, geo-tagging, touch focus, face en smile detection en image stabilization maakt u schitterende, scherpe foto's van de kostbare momenten in uw leven met de Galaxy S 2.

Daarnaast kunt u HD video's (1080P) maken en bekijken op deze smartphone, dus dat betekent dat u dankzij het interne geheugen van 16GB of 32GB meerdere HD films kunt opslaan op uw telefoon en kijken waar u wilt. Handig toch?

Dual core, NFC en Gingerbread

De Samsung I9100, de Galaxy S 2 dus, heeft een dual core 1GHz ARM Cortex-A9 proccessor met Mali-400MP GPU en een Orion chipset. Wat betekent dit? Het betekent dat uw telefoon razendsnel is, vrijwel geen laadtijden heeft, enz.

En dankzij de ingebouwde NFC support kunt u binnen afzienbare tijd met uw smartphone betalen voor een parkeerplaats, of misschien zelfs uw boodschappen!

Een ander technisch hoogstandje van de Galaxy S II van Samsung is het Android 2.3 (Gingerbread) besturingssysteem dat op het toestel zit waarmee u toegang heeft tot allerlei Google diensten (Google Maps, YouTube, Google Search, etc.) maar ook duizenden apps... van games en nieuws tot een buienradar en NS reisplanner.

Ook nog leuk aan de Galaxy S 2...

De basics die u terug wilt zien bij elke goede smartphone: snel internetten via WiFi of 3G, (push) email, Swype text input, auto-rotate, en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Twijfel dus niet meer en maak vandaag nog gebruik van onze Samsung Galaxy S II actie, want bestellen bij ons kost slechts een minuutje van uw tijd en op = op!

Kleuropties:
Zwart Zwart