Smartphone > Smartphones > Samsung > Samsung I9105 Galaxy S II Plus Blue Gray

Samsung I9105 Galaxy S II Plus Blue Gray

Samsung I9105 Galaxy S II Plus Blue Gray

De Samsung I9105 Galaxy S II Plus is het broertje van de Galaxy S2 en is net als die telefoon een super Android smartphone. Hieronder kijkt u meer lezen over de features.

Het display van de Samsung Galaxy S II Plus

Deze Samsung smartphone heeft een Super AMOLED Plus capacitief display van 4.3 inch en met een resolutie van 480 x 800 pixels bij een pixel dichtheid van rond de 217 ppi. Met andere woorden: u kunt alles besturen met uw vingers en kleuren zien er levensecht uit op deze telefoon.

Het besturingssysteem van de Galaxy S2 Plus

De Samsung Galaxy S2 Plus heeft Android Jelly Bean (v4.1.2) als besturingssysteem en dat betekent dat u met slechts een paar drukken op de knop gebruik kunt maken van de Google zoekmachine, YouTube, GMail, Google Maps en apps zoals Whatsapp en Buienradar. Alles ziet er bovendien mooi en strak uit.

Wat kan deze Samsung smartphone nog meer?

De Galaxy S II Plus heeft een 8 megapixel camera waarmee u prachtige foto's en HD video's kunt maken, een 1.2 GHz dual-core processor die lange laadtijden voorkomt en alles snel laat werken, 3G en WiFi internet en een harde schijf van 8 GB.

Kortom: de Samsung I9105 Galaxy S II Plus heeft alles in huis waar de smartphone fan (en zeker de Android fan) naar op zoek is. Kijkt u daarom snel hieronder welk abonnement het voordeligst is en het beste bij u past!

Kleuropties:
Blue Gray Blue Gray