Smartphone > Smartphones > Samsung > Samsung I9250 Galaxy Nexus Titanium Silver

Samsung I9250 Galaxy Nexus Titanium Silver

Samsung I9250 Galaxy Nexus Titanium Silver

De Samsung I9250 Galaxy Nexus is de allereerste Android met Android 4 (Ice Cream Sandwich) erop en een aanrader voor de smartphone liefhebber.

Waarom? Kijkt u eens mee naar de specificaties en u komt er snel genoeg achter!

Samsung I9250 Galaxy Nexus: een Android 4.0 monster

Wat is er anders aan Android 4 Ice Cream Sandwich vergeleken met Honeycomb? Allereerst is er de interface: Android 4 en dus de Samsung I9250 Galaxy Nexus is ontworpen om zonder toetsen te gebruiken. Deze worden namelijk vervangen door 3 soft keys: home, back en recente apps. Als u zijwaarts over het scherm swiped kunt u bovendien een app sluiten en zo langer zonder opladen van de batterij kunt.

Daarnaast heeft Android 4 op de Samsung I9250 Galaxy Nexus ook de coole Face Unlock feature, waarmee u uw Samsung smartphone kunt unlocken met uw gezicht! En zo kunnen wij nog wel even doorgaan met het opnoemen van de vele verbeteringen die Ice Cream Sandwich heeft ten opzichte van Android 3.

Last but not least: de Samsung I9250 Galaxy Nexus laat u ook genieten van alle "oude" voordelen van Android, waaronder de Google zoekmachine, Google Maps en YouTube binnen handbereik hebben en natuurlijk de Android Market waar duizenden en duizenden apps in staan. Zo zijn er apps voor het weer, verkeer, het nieuws, voetbal en meer.

Het display van de Samsung I9250 Galaxy Nexus

De Samsung I9250 Galaxy Nexus heeft een 4,7 inch Super AMOLED capacitief touchscreen (720 x 1280 pixels) wat betekent dat u kunt in- en uitzoomen door uw vingers samen te knijpen of te spreiden op het scherm. Het betekent natuurlijk ook prachtige beelden.

Wat de Samsung I9250 Galaxy Nexus verder nog kan...

Op de Galaxy Nexus zit een 5 megapixel camera waarmee u scherpe foto's én HD video's kunt maken, GPS, WiFi en 3G internet, een Dual-core 1,2 GHz processor en een interne harde schijf van 16 GB.

Kortom: de Samsung I9250 Galaxy Nexus bedient u als echte smartphone liefhebber op uw wenken, dus waar wacht u nog op? Kijk snel hieronder voor de goedkoopste Galaxy Nexus abonnementen!

Kleuropties:
Titanium Silver Titanium Silver