Smartphone > Smartphones > Samsung > Samsung I9300 Galaxy S III Metallic Blue

Samsung I9300 Galaxy S III Metallic Blue

Samsung I9300 Galaxy S III Metallic Blue

De Samsung I9300 Galaxy S III is de opvolger van de Galaxy S II en is op vele punten enorm verbeterd. Waarom? Lees snel meer over de specs!

De Samsung Galaxy S III heeft Android 4.0 (Ice Cream Sandwich)

Android 4.0 op de Galaxy S III betekent een mooier uitziend, gebruiksvriendelijkere bediening en home screen waar u apps en functies op kunt zetten. Het betekent ook snel kunnen reageren op binnenkomende gesprekken via voorgeprogrammeerde handelingen, een sterk verbetere bediening van de smartphone met uw stem en meer.

Daarnaast betekent Android natuurlijk ook in een handomdraai toegang krijgen tot de Google zoekmachine, Google Maps, apps, YouTube, GMail en meer.

De camera van de Samsung I9300 Galaxy S III

De Galaxy S III heeft een 8 megapixel camera (3264x2448 pixels) met autofocus, LED flits en een aantal interessante features waarmee u prachtige, kleurrijke foto's en video's kunt maken. Zo kunt u tegelijkertijd HD video opnemen en foto's maken bijvoorbeeld.

De Samsung Galaxy S III is eng snel...

De S III van Samsung heeft een Quad-core 1.4 GHz Cortex-A9 processor en dat betekent niet of nauwelijks last hebben van laadtijden, heel veel tegelijk kunnen doen (multi-tasken) en lekker gamen met apps.

Zet het display aan met uw ogen!

Dankzij de revolutionaire eye tracking technologie gaat het display van uw telefoon nu aan als u er naar kijkt en uit als uw langere tijd wegkijkt. Super handig toch?

Wat deze Samsung smartphone verder nog kan

De Galaxy S III heeft een Super AMOLED capacitief touchscreen van 4.8 inch wat een super mooi beeld geeft en dit beeldscherm is bovendien krasbestendig dankzij de Gorilla Glass 2 technologie. Het interne geheugen van deze telefoon is 16 GB, er zit een TV-out op deze telefoon en nog veel meer.

Kortom: de Samsung I9300 Galaxy S III is van alle markten thuis en een aanrader voor de smartphone liefhebber (en zeker voor de Samsung fan). Kijk daarom snel hieronder voor de meest voordelige acties van dit moment!

Kleuropties:
Metallic Blue Metallic Blue