Smartphone > Smartphones > Samsung > Samsung I9505 Galaxy S4 Black Mist

Samsung I9505 Galaxy S4 Black Mist

Samsung I9505 Galaxy S4 Black Mist

De Samsung I9505 Galaxy S4 is de opvolger van de Galaxy S III en is op vele punten enorm verbeterd. Waarom? Lees snel meer over de specs!

De Samsung Galaxy S4 heeft Android 4.2.2 (Jelly Bean)

Android 4.2 op de Galaxy S4 betekent een mooier uitziend, gebruiksvriendelijkere bediening en home screen waar u apps en functies op kunt zetten. Het betekent ook snel kunnen reageren op binnenkomende gesprekken via voorgeprogrammeerde handelingen, een sterk verbetere bediening van de smartphone met uw stem en meer.

Daarnaast betekent Android natuurlijk ook in een handomdraai toegang krijgen tot de Google zoekmachine, Google Maps, apps, YouTube, GMail en meer.

De camera van de Samsung I9500 Galaxy S4

De Galaxy S4 heeft een 13 megapixel camera (4128x3096 pixels). U kunt met de Galaxy S4 geluid toevoegen aan foto's en gelijkertijd gebruik maken van de front- en backcamera. Met de camera kunt u prachtige, kleurrijke foto's en video's kunt maken. Zo kunt u tegelijkertijd HD video opnemen en foto's maken bijvoorbeeld.

De Samsung Galaxy S4 is eng snel...

De S4 van Samsung heeft een Quad-core 1.9 GHz Snapdragon 600 processor en dat betekent niet of nauwelijks last hebben van laadtijden, heel veel tegelijk kunnen doen (multi-tasken) en lekker gamen met apps.

Scroll door tekst heen met uw ogen!

Dankzij de revolutionaire Smart scroll technologie kunt u met behulp van alleen uw ogen door een tekst heen scrollen. Handig toch ?

Wat deze Samsung smartphone verder nog kan

De Galaxy S4 heeft een Super AMOLED capacitief touchscreen van 5.0 inch wat een super mooi beeld geeft en dit beeldscherm is bovendien krasbestendig dankzij de Gorilla Glass 3 technologie. Het interne geheugen van deze telefoon is 16 GB, er zit een TV-out op deze telefoon en nog veel meer.

Kortom: de Samsung I9500 Galaxy S4 is van alle markten thuis en een aanrader voor de smartphone liefhebber (en zeker voor de Samsung fan). Kijk daarom snel hieronder voor de meest voordelige acties van dit moment!

Kleuropties:
Black Mist Black Mist