Smartphone > Smartphones > Samsung > Samsung N7000 Galaxy Note Zwart

Samsung N7000 Galaxy Note Zwart

Samsung N7000 Galaxy Note Zwart

De Samsung N7000 Galaxy Note is een kruising tussen een smartphone en een tablet met haar 5,3 inch (1280 x 800 pixels) grote beeldscherm en vele features.

Wilt u meer weten over de specs van de Samsung N7000 Galaxy Note? Lees dan snel hieronder verder...

De Samsung N7000 Galaxy Note is een Android 2.3 smartphone

Dit betekent dat de Samsung N7000 Galaxy Note u met een paar drukken op de knop gebruik laat maken van Google Maps voor snel navigeren van A naar B, de Google zoekmachine, YouTube en meer. Daarnaast betekent dit natuurlijk ook dat u toegang tot vele duizenden apps krijgt. Zo zijn er bijvoorbeeld apps met games, het laatste nieuws, het weer, files, reisplanners en nog veel meer.

De Samsung N7000 Galaxy Note is wel héél snel

Waarom? Omdat er een dual core processor (1,4 GHz met 1 GB werkgeheugen) in zit waardoor u weinig tot geen laadtijden zult ondervinden en door alle power "onder de motorkap" graphics van games, Android, films en meer prachtig worden weergegeven.

Bovendien zit er supersnel internet via WiFi en 3G op de Galaxy Note.

Wat kan de Galaxy Note nog meer?

Wat dacht u van haarscherpe foto's maken met de ingebouwde 8 megapixel camera? Heel veel nummers, muziek, films en foto's op kunnen slaan dankzij een intern geheugen van 16GB? Of van HD video's maken met uw smartphone? De Galaxy Note kan dit alles... en meer!

Kijk daarom snel hieronder voor de goedkoopste Galaxy Note abonnementen.

Kleuropties:
Zwart Zwart