Smartphone > Smartphones > Samsung > Samsung Omnia 7 Zwart

Samsung Omnia 7 Zwart

Samsung Omnia 7 Zwart

De Samsung i8700 Omnia 7 is de eerste smartphone van Samsung met Microsofts nieuwste besturingssysteem, Windows Phone 7. Dit baanbrekende besturingssysteem is een revolutie in vergelijking met eerdere Windows Mobile versies.

Windows Phone 7
Microsoft heeft enkele restricties aan fabrikanten van Windows Phone 7 smartphones gegeven. Dit klinkt misschien negatief, maar er zijn grote voordelen. Updates worden bijvoorbeeld door Microsoft zelf verspreid. U hoeft dus niet te wachten totdat Samsung met een update komt. Ook heeft Windows Phone 7 integratie met Xbox Live, Zune en Exchange servers (Sommige functies pas medio 2011 in Nederland beschikbaar).

Samsung Omnia 7
Bij een schitterend besturingssysteem hoort natuurlijk een schitterend toestel. De Samsung Omnia 7 is zo'n toestel. Met een helder 4 Inch Super AMOLED scherm heeft u minder last van de zon en worden kleuren nog beter weergegeven. Maar ook functies als een GPS ontvanger, WiFi, Bluetooth en een goede 5 megapixel camera met autofocus en LED flash mogen niet ontbreken.

Kleuropties:
Zwart Zwart