Smartphone > Smartphones > Samsung > Samsung P1000 Galaxy Tab Wit

Samsung P1000 Galaxy Tab Wit

Samsung P1000 Galaxy Tab Wit

De Samsung P1000 Galaxy Tab lijkt net een normale Samsung telefoon die iets te veel groeihormonen heeft gehad, maar niets is minder waar. Deze tablet kan namelijk veel meer dan een "doodgewone" Samsung gsm, dus laten we eens even kijken naar alle specs.

Internet en uw sociale netwerk bij de hand

Met behulp van een lokaal Wifi netwerk of HSDPA tot 7,2 Mbps surft u razendsnel op het wereldwijde web. U hoeft bovendien nauwelijks te scrollen over een website pagina tijdens het internetten dankzij het 7 inch grote display, wat echt niet van mobiele telefoons te zeggen valt!

Bovendien heeft u dankzij integratie met de meest populaire sociale netwerk sites zoals Twitter en Facebook direct vanaf uw Galaxy Tab toegang tot uw sociale netwerk. U blijft zo eenvoudig op de hoogte van wat er allemaal in uw sociale kring speelt en een bericht is zo verstuurd.

Over video op de Samsung P1000 Galaxy Tab

Dankzij Full HD video playback tot een maximum van wel 7 uur kunt u genieten van de nieuwste en uw favoriete films van de beste kwaliteit op een heel groot (7 inch) scherm. De weergave is zo scherp dat u haast zou denken dat u IN de film zit...

En bovendien zit er een TV-out op de Galaxy Tab zodat u films en video ook op uw (nog grotere) flatscreen TV kunt kijken. Het is ne t alsof u uw huis omtovert tot een bioscoop wanneer u deze tablet neemt.

En met een digitaal kompas, Google Maps en GPS voor navigeren van A naar B, Youtube, Gmail, push email en meer is de Samsung Galaxy Tab een aanrader voor iemand die een tablet pc wil.

Twijfelt u daarom niet meer en maak vandaag nog gebruik van onze Samsung P1000 Galaxy Tab actie, want het kost slechts een minuutje van uw tijd om hem online te bestellen bij ons!

Kleuropties:
Wit Wit