Smartphone > Smartphones > Samsung > Samsung S5260 Star II Onyx Black

Samsung S5260 Star II Onyx Black

Samsung S5260 Star II Onyx Black

De Samsung S5260 Star 2, ook wel de Samsung Tocco Icon genaamd, is het beste te omschrijven als een combinatie van een eenvoudige smartphone die kan bellen en smsen, met social media als Facebook en Twitter.

Maar laten we niet op zaken vooruitlopen en eens uitgebreid gaan kijken naar de specs van deze Samsung Star 2...

Hoe zit het met internet op de S5260 van Samsung?

De Star II heeft helaas geen ingebouwde ondersteuning van 3G, maar dat betekent niet dat u niet deze smartphone snel kunt internetten! Want stel er is een WiFi netwerk bij u in de buurt, dan kunt u naar hartelust online het laatste nieuws volgen, uw emails lezen, websites bekijken en nog veel meer.

Daarnaast kunt u trouwens op het toestel zelf emails lezen en beantwoorden, chatten via programma's als Facebook chat, plus in een handomdraai op Facebook en Twitter zelf zitten en zo socializen met uw vriendenkring.

Top touchscreen

Deze gsm heeft een 3 inch capacitief TFT touchscreen (240 x 400 pixels) waarmee alles mooi wordt weergegeven op uw toestel. Bovendien heeft deze Samsung een accelerometer sensor waardoor u zelf kunt bepalen of u het toestel in de lengte of in de breedte van het touchscreen gaat gebruiken. Wel zo handig toch?

Kortom: de S5260, de Tocco Icon, of hoe u deze smartphone ook wilt noemen, is een aanrader voor als u van simpel houdt maar wél op Facebook en Twitter wilt zitten.

Wilt u nou een Samsung Star 2 kopen? Maak dan vandaag nog gebruik van één van onze goedkope aanbiedingen!

Kleuropties:
Onyx Black Onyx Black