Smartphone > Smartphones > Samsung > Samsung S5360 Galaxy Y Metallic Grey

Samsung S5360 Galaxy Y Metallic Grey

Samsung S5360 Galaxy Y Metallic Grey

De Samsung S5360 Galaxy Y is een low-end maar mooi vormgegeven Samsung smartphone met (hoe kan het ook anders) Android als besturingssysteem.

Kijkt u eens mee naar de specs van de Samsung S5360 Galaxy Y om meer te weten te komen wat deze smartphone voor u kan doen...

De Samsung S5360 Galaxy Y: heel veel Android

De Samsung S5360 Galaxy Y heeft Android 2.3 (Gingerbread) als besturingssysteem. Wat Android Gingerbread anders maakt ten opzichte van haar voorgangers is een verbeterde user interface, SIP support (voor VOIP bellen), verbeterde gaming performance en ondersteuning van de NFC technologie wat onder andere wordt gebruikt voor betalen voor parkeren via de smartphone.

De "oude" voordelen van Android zijn er natuurlijk ook nog steeds op de Samsung S5360 Galaxy Y: snel toegang krijgen tot Google Maps, de Google zoekmachine en YouTube, keuze uit duizenden apps om de mogelijkheden van uw smartphone verder uit te breiden en ga zo maar door!

Snel internetten met de Samsung S5360 Galaxy Y

Dankzij de ondersteuning van zowel 3G als WiFi internet kunt u razendsnel internetten met uw smartphone waar en wanneer u maar wilt. Daarnaast worden email, push email en MSN ook ondersteunt op de Galaxy Y. Handig toch?

Wat de Samsung S5360 Galaxy Y verder nog kan...

De Samsung S5360 heeft tot slot een 2 megapixel camera, een intern geheugen van 160 MB, een 3 inch capacitief touchscreen en Bluetooth en GPS aan boord.

Kijk snel hieronder voor de goedkoopste Samsung S5360 Galaxy Y abonnementen!

Kleuropties:
Metallic Grey Metallic Grey