Smartphone > Smartphones > Samsung > Samsung S5690 Galaxy Xcover Black Orange

Samsung S5690 Galaxy Xcover Black Orange

Samsung S5690 Galaxy Xcover Black Orange

De Samsung S5690 Galaxy Xcover, ook wel bekend als de Samsung Galaxy Xtreme, is een ruige smartphone voor de echte rouwdouwer die werkt in de bouw, de haven of in andere (voor apparaten) extreme omstandigheden.

Waarom? Lees hieronder meer over de specificaties van de Samsung Galaxy Xcover en u komt er vanzelf achter...

De Samsung Galaxy Xcover is IP67 gecertificeerd

Wat betekent dat? Het betekent dat de Xcover stof- en waterbestendig (1 meter diep maxmimaal 30 minuten lang) is en tegen een aardig stootje kan. Super handig als het water in de haven of het zaagsel in de bouw u om de oren vliegt natuurlijk!

Maar de Samsung Galaxy Xcover is ook een smartphone

Er zijn allerlei telefoons op de markt die tegen stof, water, een stootje, enz. kunnen maar de Galaxy Xcover is één van de weinig telefoons (zo niet de enige noemenswaardige) die allerlei smartphone functies aan boord heeft.

Zo valt bijvoorbeeld te denken aan Android 2.3 Gingerbread als besturingssysteem waarmee u in een handomdraai gebruik kunt maken van de Google zoekmachine, Google Maps, YouTube en natuurlijk allerlei apps van games, het weer, verkeersinformatie en meer.

Maar er is meer, want de Samsung Galaxy Xcover heeft ook nog eens een 3,15 megapixel camera, biet u snel toegang tot Facebook, Twitter en andere social media en laat u bovendien gebruik maken van een stereo FM radio, WiFi en/of 3G internet en nog veel meer.

Werkt u dus in de bouw, in de haven of in andere extreme omstandigheden en wilt u een smartphone die daar tegen kan maar waar tóch apps op kunnen en meer? Dan is de S5690 Galaxy Xcover perfect voor u!

Kijk daarom snel hieronder voor de beste Xcover aanbiedingen van dit moment.

Kleuropties:
Black Orange Black Orange