Smartphone > Smartphones > Samsung > Samsung S7500 Galaxy Ace Plus Dark Blue

Samsung S7500 Galaxy Ace Plus Dark Blue

Samsung S7500 Galaxy Ace Plus Dark Blue

De Samsung S7500 Galaxy Ace Plus is een Android smartphone met een simpel maar daardoor mooi design en allerlei functies waar de gemiddelde smartphone liefhebber van zal watertanden.

Laten we daarom snel kijken naar de specificaties van de Galaxy Ace Plus van Samsung...

De Samsung S7500 Galaxy Ace Plus geeft u alle voordelen van Android

De Samsung Galaxy Ace Plus heeft Android versie 2.3 (beter bekend als Gingerbread) als besturingssysteem en dat betekent dat u binnen een handomdraai kunt genieten van de simpele navigatie via Google Maps waarmee u kunt inzoomen tot op straatniveau, de Google zoekmachine, GMail, de leuke filmpjes van YouTube en natuurlijk van de duizenden apps.

De Galaxy Ace Plus heeft een top camera

Wilt u haarscherpe foto's maken die net echt lijken van alle belangrijke momenten in uw leven? Dat kan met de Ace Plus dankzij de 5 megapixel camera van maar liefst 2592x1944 pixels met autofocus en LED flits. GRappige video's maken met de camera kun natuurlijk ook.

Wat kan de Samsung S7500 Galaxy Ace Plus nog meer?

Met de Samsung Galaxy Ace Plus kunt u razendsnel internetten via WiFi of 3G, gebruikmaken van threaded view SMS en email, de Swype technologie voor het sneller tikken van berichten is natuurlijk ook aanwezig en als laatste wijzen wij u er graag op dat de Ace Plus dankzij haar prijsklasse ideaal is voor de student of diegene die krap bij kas zit maar die toch een (betaalbare) smartphone wil die uitgerust is met de laatste technologische snufjes.

Kortom: de Samsung S7500 Galaxy Ace Plus heeft voor elk wat wils, dus kijk snel hieronder voor de voordeligste aanbiedingen van dit moment!

Kleuropties:
Dark Blue Dark Blue