Smartphone > Smartphones > Samsung > Samsung S7710 Galaxy Xcover 2 Grey Black

Samsung S7710 Galaxy Xcover 2 Grey Black

Samsung S7710 Galaxy Xcover 2 Grey Black

De Samsung S7710 Galaxy Xcover 2 is de opvolger van de Xcover, de Samsung smartphone voor de ruige omgeving of werkplek. Wat kan de Xcover 2 nou ten opzichte van haar voorganger? Goede vraag en op deze pagina leest u er alles over!

De Samsung Galaxy Xcover 2 kan tegen een stootje

Deze Samsung smartphone is IP67 gecertificeerd en dat betekent dat hij tegen stof kan en waterdicht is (30 minuten lang tot aan een diepte van 1 meter). Daarnaast heeft de Xcover een krasbestendig touchscreen display van 4 inch groot. Zoals u ziet kan deze telefoon meer aan dan de gemiddelde smartphone.

Android op de Xcover 2

De Galaxy Xcover 2 heeft Android versie 4.1 (Jelly Bean) als besturingssysteem en dat betekent dat u in een handomdraai gebruik kunt maken van de Google zoekmachine, Google Maps, GMail, YouTube en apps natuurlijk.

Wat kan de Samsung S7710 Galaxy Xcover 2 nog meer?

De Samsung Galaxy Xcover 2 heeft een dual-core processor van 1 GHz, een 5 megapixel camera waarmee u haarscherpe foto's en HD ready (720P) video's kunt maken, een stereo FM radio, GPS en een interne harde schijf van 4 GB.

Kortom: als u op zoek bent naar een smartphone die tegen een stootje kan dan moet u gewoon de Samsung Galaxy Xcover 2 in huis halen. Hieronder vindt u de goedkoopste abonnementen voor deze telefoon.

Kleuropties:
Grey Black Grey Black