Smartphone > Smartphones > Samsung > Samsung S8530 Wave 2 Zwart

Samsung S8530 Wave 2 Zwart

Samsung S8530 Wave 2 Zwart

De vraag is niet wat de Samsung S8530 Wave 2 kan doen, maar wat deze briljante smartphone NIET kan doen want dit toestel heeft zo ontzettend veel mogelijkheden! Laten we de specs eens langsgaan...

Inclusief camera van de bovenste plank

Met de 5 megapixel camera met autofocus en LED flits maakt u haarscherpe foto's van de kostbare momenten in uw leven die u voor eeuwig vast wilt leggen. Bovendien zit er op de camera van de Wave 2 van Samsung geo-tagging waarmee u de locatie waarop een foto is genomen en andere labels kunt toevoegen aan uw foto's en deze bovendien eenvoudig kunt delen met uw sociale netwerk op Facebook, Twitter, etc.

Met de S8530 Wave 2 een route uitstippelen?

Het kan en gaat bovendien vrij snel. Een routebeschrijving opvragen naar een bestemming naar keuze wordt mogelijk gemaakt door de ingebouwde ondersteuning van GPS waarmee u nooit meer kunt verdwalen met de auto.

HD en DivX videospeler

Deze smartphone met 2 GB intern geheugen wat uit te breiden is tot maximaal 32 GB met behulp van een MicroSD kaart laat u genieten van films en video's. Ten eerste is er dus de grote opslagruimte zodat u altijd films met u mee kunt nemen en ten tweede ondersteunt de mediaspeler HD en DivX video waardoor u films kunt zien van de beste kwaliteit!

Kortom: dankzij de 5 megapixel camera, GPS, HD en Divx videospeler, 3.7 inch touchscreen en meer is de Samsung S8530 Wave 2 een aanrader, omdat dit toestel alles kan wat u van een smartphone verwacht.

Maak daarom nu gebruik van onze Samsung S8530 Wave 2 actie, want online bij ons bestellen gaat simpel en snel!

Kleuropties:
Zwart Zwart