Smartphone > Smartphones > Sony > Sony Xperia Z5 Compact Zwart

Sony Xperia Z5 Compact Zwart

Sony Xperia Z5 Compact Zwart

Sony heeft op de elektronicabeurs IFA in Berlijn de Xperia Z5 Compact gepresenteerd. De Sony Xperia Z5 Compact is de opvolger van de Xperia Z3 Compact. De Sony Xperia Z5 Compact heeft net als zijn voorganger een 4.6” scherm. Het toestel heeft een prachtige vormgeving, een superscherpe 23 megapixel camera en is voorzien van het waterdichte ontwerp waar de high-end lijn om wordt geroemd.

Belangrijkste eigenschappen van de Xperia Z5 Compact

  • 23 megapixel camera met supersnelle autofocus van 0.03 seconde en 5 megapixel frontcamera.
  • Een premium 4.6 inch waterdicht en compact ontwerp met vingerafdruksensor in de powerbutton.
  • Batterijduur tot wel 2 dagen met snelle oplaadfunctie.
  • Zéér snelle 64 bit Octa-core processor met 32 GB intern geheugen. Uit te breiden met 200 GB!
  • Unieke combinatie van Hi-Res Audio en Digital Noise Cancelling technologie.

Premium, waterdicht ontwerp

De Xperia Z5 Compact is een telefoon met een premium design dat nog beter in de hand ligt. Uniek aan de Xperia Z5 Compact is de vingerafdruksensor, die verwerkt is in de power-button. Via de vingerafdruksensor kunnen tot wel vijf verschillende profielen op de telefoon razendsnel worden ontgrendeld, om je telefoon in een oogwenk geschikt te maken voor bijvoorbeeld privé of zakelijk gebruik. De Xperia Z5 Compact is gemaakt van premium materiaal. Het toestel combineert een metalen behuizing met een achterkant van mat melkglas, voor een unieke uitstraling.

Oogstrelende foto’s

Alsof bovenstaande nog niet genoeg is, is de Sony Xperia Z5 Compact White uitgerust met twee uitstekende camera’s. Aan de achterkant van het toestel bevindt zich een 23 megapixel camera met Exmor RS-sensor. Zo’n aantal megapixels is bijzonder hoog voor een camera in een smartphone, hierdoor kun je prachtige foto’s schieten die dicht in de buurt komen van de kwaliteit van foto’s gemaakt met een echte camera. Daarnaast film je ook in zeer hoge 4k-kwaliteit! Aan de voorkant van het toestel bevindt zich een 5 megapixel camera met Exmor R-sensor, waardoor deze zeer geschikt is voor het maken van de mooiste selfies.

Kleuropties:
Zwart Zwart  
Ook verkrijgbaar in: 
Wit Wit  
Geel Geel  

Sony Xperia Z5 Compact met abonnement vergelijken

Sony Xperia Z5 Compact accessoires