Smartphone > Smartphones > Sony > Sony Xperia Z5 Premium Zwart

Sony Xperia Z5 Premium Zwart

Sony Xperia Z5 Premium Zwart

De Sony Xperia Z5 Premium Black is op de IFA-beurs 2015 in Berlijn aangekondigd als onderdeel van de Xperia Z5-familie van Sony. Het toestel is de grootste uit de serie met een display van 5.5 inch. Dit scherm is het eerste toestel met 4K-resolutie en dit resulteert in verbluffende beelden! Het scherm geeft werkelijk de meest scherpe beelden weer en pixels zijn onmogelijk van elkaar te scheiden. Dit maakt dat de Xperia Z5 Premium een waanzinnig toestel is waar je ontzettend van zult genieten. Het besturingssysteem is Android 5.1 Lollipop en deze geeft de smartphone een modern en overzichtelijk uiterlijk mee. Het opslaggeheugen is 32GB groot en kan eventueel worden uitgebreid met een microSD-kaartje.

Waanzinnige camera ervaring

De Sony Xperia Z5 Premium is dus onderdeel van de Xperia Z5-familie en deze toestellen staan bekend om hun geweldige camera's, zo ook deze telefoon. De 23-megapixel camera heeft een Exmor RS-sensor waardoor in alle situaties de perfecte foto gecreëerd kan worden! De camera krijgt ondersteuning van functies als Steady Shot, zodat ook licht bewogen beelden tóch tot een ultra scherp resultaat leiden. De frontcamera heeft 5 megapixels en een Exmor R-sensor. Ook selfies zijn gegarandeerd mooi dankzij deze combinatie. Of je er nou alleen opstaat of samen met vrienden, dankzij de groothoeklens krijg je veel in beeld!

Snelle prestaties

De Sony Xperia Z5 Premium Black is gezegend met een snelle processor met acht kernen. Deze acht kernen zorgen er samen voor dat taken onderling goed verdeeld worden, zodat je kunt genieten van een vlot en efficiënt werkend toestel. Het werkgeheugen is 3GB groot en deze ondersteunt de functie multitasking. De Xperia Z5 Premium heeft daarnaast een grote accu van 3430 mAh, zodat je lang met je smartphone overweg kunt. Niet alleen de prestaties van het toestel zijn waanzinnig, ook met het design is niets mis. De spiegelende achterkant zorgt ervoor dat je overal een verbluffende indruk zal achterlaten!

Kleuropties:
Zwart Zwart  
Ook verkrijgbaar in: 
Goud Goud  

Sony Xperia Z5 Premium met abonnement vergelijken

Sony Xperia Z5 Premium accessoires